Yeni Günaydın
Geri

ÖZEL: Avşa Adası'nın Süs ATM'lerinden Para Çekilemiyor!

Marmara ilçesine bağlı 3 bin nüfuslu Avşa Adası her yıl tatilcilerin akınına uğruyor.
ÖZEL: Avşa Adası'nın Süs ATM'lerinden Para Çekilemiyor!
Haberler / Gündem
29 Temmuz 2023 Cumartesi 09:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Özellikle, İstanbul, Ankara ve Bursa'dan tatilcileri ağırlayan adada Temmuz ayı itibarıyla tatilci sayısı 100 bini geçmiş durumda.

Buna rağmen adada banka yok, sadece bankamatikler var. Ada meydanında birçok bankanın ATM'leri olmasına rağmen ATM'lerde para yok ve işlem yapılamıyor. Sorunun çözümü için yetkililere başvuran ada halkı ve tatilcilerin talepleri günler geçmesine rağmen çözüme ulaşmadı.

ATMLER SÜS İÇİN Mİ BURADA?

Parasız kalan vatandaş isyan etti. ATM mağdurları, "Günlerdir paramızı çekemiyoruz. Adada parasız kaldık. Her yerde kredi kartı geçmiyor Ekmeği bile fırına borç yazdırdık. Bankaya bir lira borcumuz olsa bizden söke söke alır ama biz mevcut paramızı çekemediğimiz gibi kredi ödemelerimizi de yapamadık ve faiz ödemek zorunda kalacağız" diye konuştular. Bir emekli ise, "1 hafta oldu emekli maaşım yatalı ama paramı çekmemiyorum. Param olmasına rağmen parasızlık çekiyorum. Böyle çalışan bir sistem mi olur. Bu ATM'leri sadece süs olarak buraya koymuşlar" diye isyan etti.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın