Yeni Günaydın
Geri

Erdoğan Duyurdu: Mart 2024'te Hizmete Geçecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "1,5 yıl önce inşasına başladığımız merkezi 2024'ün mart ayında Türk basketbolunun hizmetine sunmayı planlıyoruz." ifadelerini kullandı.
Erdoğan Duyurdu: Mart 2024'te Hizmete Geçecek!
Haberler / Gündem
29 Temmuz 2023 Cumartesi 03:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdi İpekçi Spor Salonu'nun yerine inşası devam eden Basketbol Gelişim Merkezi'nin şantiyesinde incelemelerinin ardından açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde;

Toplam 150 bin metrekare inşaat alanı 68 bin ihale alanı alan tesis içinde basketbol kütüphanesi, mescit, alışveriş ve yeme içme alanlarıyla birlikte otopark olacak.

"2024 MART AYINDA HİZMETE SUNACAĞIZ"
Türkiye ve Türk sporuna yakışan bir tesisi İstanbul'a kazandırıyor olmanın heyecanını yaşıyoruz. Birçok etkinliğin yapılabileceği salonlar olarak hizmet verecek. 1,5 yıl önce inşaasına başladığımız merkezi 2024 senesinin Mart ayında Türk basketbolunun hizmetine sunmayı planlıyoruz.

Ülkemizdeki toplam spor tesisi sayısını 4 bin 340'a yükselttik. Sentetik futbol, basketbol ve voleybol sahalarını mahallelere kadar yaygınlaştırdık.

Spor salonlarımızın sayısını 904'e getirdik. Her yaş grubundan insanımızı spor yapmaya, muhakkak bir spor d alıyla düzenli bir şekilde ilgilenmeye teşvik ediyoruz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın