Yeni Günaydın
Geri

O Bebek Mamalarında Kanserojen Madde Tespit Edildi!

Almanya'yı iki bebek maması markası harekete geçirdi. Alnatura ve Alete markalı bebek mamaları içerisinde kanserojen etkiye sahip aflatoksin maddesi tespit edildi.
O Bebek Mamalarında Kanserojen Madde Tespit Edildi!
Haberler / Gündem
4 Temmuz 2024 Perşembe 14:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Almanya'yı iki bebek maması markası harekete geçirdi. Alnatura ve Alete markalı bebek mamaları içerisinde kanserojen etkiye sahip aflatoksin maddesi tespit edildi. Ürünler geri çağrıldı.

Sonhabereu'nun haberine göre, her iki şirket de geri çağırma işleminden etkilenen ürünleri daha önce satın alan müşterilere ürünleri kullanmamaları ve aldıkları mağazaya iade etmeleri konusunda uyarıda bulundu. Müşterilere ürünün satın alma bedelinin iade edileceği belirtildi.

Aflatoksinler, yüksek dozlarda veya düzenli olarak tüketildiğinde zehirleyici etkilere sahip olabilir. Özellikle aflatoksin B1 gibi türler, karaciğer kanseri, siroz ve akut nekroz gibi ciddi sağlık sorunlarına neden olabilen güçlü kanserojen etkilere sahiptir.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın