Yeni Günaydın
Geri

Nihat Zeybekçi'den Bahçeli'ye Destek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekçi, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin geçen haftalarda yaptığı Öcalan çağrısına destek vererek, "Kürt kardeşlerim benim bu vatanımın evlatlarıdır. Ben neysem odur." dedi.
Nihat Zeybekçi'den Bahçeli'ye Destek!
Haberler / Politika
26 Ekim 2024 Cumartesi 20:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AKP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin geçen hafta partisinin grup toplantısında İmralı'da cezaevinde tutulan PKK lideri Abdullah Öcalan'a yaptığı çağrıya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

 

SONUNA KADAR ARKASINDAYIZ

Zeybekci, "Özellikle son günlerde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin o açıklamaları. Sonuna kadar arkasındayız. Çünkü o Kandil'deki satılmışların nereye satılmış olduklarını çok iyi biliyoruz. Kürt kardeşlerim benim bu vatanımın evlatlarıdır. Ben neysem odur. Ama bir şekilde kandırılan bir bölüm var. Onlar da başka birileri tarafından kandırılıyor" dedi.

ALDATILANLAR VARSA…

Zeybekci, "Çünkü Kandil'dekilerin nerelere kaçacağını ve ruhlarını neye sattıklarını çok iyi biliyoruz. Onları o inlerine mutlaka gömeceğiz. Ama bu arada pişman olup aldatılanlar varsa ki var, onlara bir şekilde kucak açmaktır, başka hiçbir şey değildir. Yani millet için, vatan için, ülke için yapılan bir duyurudur, açıklamadır" ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın