Yeni Günaydın
Geri

Necip Memili'ye Hırsız Şoku!

Çukur'un Cumali'si evindeki hırsızı yakaladı.
Necip Memili'ye Hırsız Şoku!
Haberler / Magazin
13 Temmuz 2022 Çarşamba 20:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Çukur ve Üç Kuruş dizileriyle adından söz ettiren Necip Memili'nin evlerindeki ziynet eşyaları bir bir kaybolmaya başlayınca Memili, harekete geçti ve hırsızı yakalamayı başardı.

İki yıl önce Çukur dizisinde oynadığı sıralarda hayatını Didem Memili ile birleştiren oyuncu Necip Memili, hırsızlık şokuyla karşı karşıya kaldı. İkilinin Sarıyer'de oturdukları evden ziynet eşyaları bir bir kaybolmaya başladı.

Eve Fatma T. adında bir yardımcı geliyordu ve son zamanlarda yüz binlerce liralık ziynet eşyaları kayboluyordu. Necip Memili ve Didem Memili, durumu fark edince eve kamera düzeneği kurmaya karar verdiler.

Kamera düzenekleri sayesinde eve gelen yardımcı Fatma T.'nin eşyaları temizlik kovasına koyduktan sonra poşetlerle evden çıkarttığı görüldü. Sabah'tan Dilek Yaman Demir'in haberine göre, çift, kameralarda hırsızlığı izledikten sonra soluğu karakolda aldı ve şikayetçi oldular. 

Fatma T., eşyaları Didem Memili'nin kendisine verdiğini, takılardan ise haberi olmadığını iddia etti. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken evden 3 adet altın pırlantalı küpe, 2 pırlanta yüzük, 4 altın kolye, altın bilezik, lüks marka kadın çantası ve çok sayıda değerli kıyafetin çalındığı öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın