Yeni Günaydın
Geri

Mustafa Sarıgül'den İddialarla İlgili İkinci Açıklama!

Sarıgül, "Tam bir ALÇAKLIK" dedi.
Mustafa Sarıgül'den İddialarla İlgili İkinci Açıklama!
Haberler / Gündem
17 Temmuz 2024 Çarşamba 12:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'ün koruması olan bir erkekle cinsel ilişki yaşadığını iddia eden görüntüler sosyal medyadan servis edildi. Sarıgül iddialarla ilgili ikinci açıklamayı yaptı. Sarıgül, "Tam bir ALÇAKLIK" dedi.

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül’e ait olduğu iddia edilen cinsel içerikli bir gündeme bomba gibi düştü. Sarıgül'den peş peşe açıklamalar geldi.

Sarıgül ilk açıklamasında, “Hakkımda yayımlanan video montaj, şantaj, tehdit içeriklidir. Türkiye’nin en önemli ve güvenilir kriminal bilirkişi uzmanlarından gerekli inceleme raporlarını kamuoyuyla paylaşacağız. Bize ve aileme bu çirkin iftiraları atıp tehdit eden alçaklarla yargı önünde hesaplaşacağız.” demişti.

Sarıgül ikinci açıklamasını bir video ile yaptı. Videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Sarıgül'ün arkasında Atatürk'ün posteri, oğlulları Emir Sarıgül ve Ömer Sarıgül'ün fotoğrafları yer aldı.

"GERÇEKLER MUTLAKA GÜN YÜZÜNE ÇIKACAK"
Sarıgül o videoda, "50 yıllık siyasi hayatımda çok zorluklarla çok engellerle karşılaştım. Ama böylesine bir kahpelikle böylesine aşağılık bir olayla karşılaşmadım. Gerçekler mutlaka gün yüzüne çıkacak. Şunu bilmenizi isterim ki vicdan bir gün zorbalığı ve haksızlığı yüzde yüz yenecek." ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın