Yeni Günaydın
Geri

Mircea Lucescu'nun Yeni Adresi Belli Oluyor!

Geçtiğimiz sezon Dinamo Kiev'deki görevinden ayrılan 78 yaşındaki Rumen teknik adam Mircea Lucescu, Ukrayna Milli Takımı'nın başına geçmeye hazırlanıyor.
Mircea Lucescu'nun Yeni Adresi Belli Oluyor!
Haberler / Spor
20 Temmuz 2024 Cumartesi 02:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geçtiğimiz sezon Dinamo Kiev'deki görevinden ayrılan 78 yaşındaki Rumen teknik adam Mircea Lucescu'nun yeni adresi belli oluyor.

Ukrayna basınından Football 24'ün haberine göre; EURO 2024'teki başarısız performansın ardından teknik direktör Sergiy Rebrov ile yollarını ayırmaya hazırlanan Ukrayna Futbol Federasyonu, olası adaylarla görüşmeye başladı.

Haberde, Ukrayna Futbol Federasyonu Başkanı Andriy Shevchenko'nun Lucescu ile bir telefon görüşmesi yaptığı ve kendisini Ukrayna Milli Takımı'nın başında görmek istediğini ilettiği kaydedildi.

Öte yandan haberde; Lucescu'nun da bu teklife sıcak baktığı ve şartların oluşması durumunda görevi kabul edeceği belirtildi.

3 Kasım 2023 tarihinde Dinamo Kiev'deki görevinden ayrılan Lucescu, o tarihten bu yana herhangi bir takımı çalıştırmıyor. 78 yaşındaki Lucescu; Romanya, Inter, Galatasaray, Beşiktaş, Shakhtar Donetsk, Zenit, Türkiye Milli Takımı ve Dinamo Kiev'i çalıştırmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın