Yeni Günaydın
Geri

Alper Ulusoy Hakemlik Kariyerini Noktaladı!

Türkiye Futbol Federasyonu'nun deneyimli hakemi Alper Ulusoy, hakemlik kariyerine son verdiğini açıkladı.
Alper Ulusoy Hakemlik Kariyerini Noktaladı!
Haberler / Spor
18 Temmuz 2024 Perşembe 03:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu'nun deneyimli hakemlerinden ve bir dönem FIFA kokartı takmış olan Alper Ulusoy, hakemlik kariyerine son verdiğini duyurdu.

Hakemlik kariyerine 11 Ağustos 2001'de başlayan ve uluslararası arenada da görev alan Alper Ulusoy, yaptığı açıklama ile aktif hakemlik hayatını noktaladığını belirtti.

Ulusoy, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Arkadaşlar selam; Dün itibariyle hakemlik ile ilişkimi tamamen kestim. Artık sizlere dışarıdan bir arkadaşınız olarak destek vereceğim. Hakemlik yaptığım süre boyunca istemeden de olsa üzdüğüm kimse varsa hakkını helal etsin, benden yana da helal olsun. Sizlerle çalışmak büyük bir keyifti. Umarım birbirinize sahip çıkarak, başarılarla dolu, gönlünüze göre sezonla geçirirsiniz. Baki’nin dediği gibi; 'Âvâzeyi bu âleme Davud gibi sal / Bâkî kalan bu kubbede bir hoş sadâ imiş.' Hoş bir seda bıraktıysak ne mutlu bize. Kalın sağlıcakla.

İZMİR BÖLGESİ HAKEMİ ALPER ULUSOY
İzmir doğumlu Alper Ulusoy, 5 Ekim 1981'de dünyaya geldi. Süper Lig'deki ilk görevine ise 20 Ekim 2002'de MKE Ankaragücü ile Bursaspor arasında oynanan maçta yardımcı hakem olarak çıktı. 

Hakemliğe 28 yaşında adım atan Ulusoy, ilk kez Eylül 2014'te Gençlerbirliği - Balıkesirspor karşılaşmasında orta hakem olarak düdük çaldı. 2001 yılından bu yana hakemlik yapan Ulusoy, uzun yıllar boyunca Türk liglerinde orta hakem olarak görev aldı. 

İzmir bölgesi hakemi olan Ulusoy, aynı zamanda mimarlık mesleğini de icra ediyordu. Alper Ulusoy'un hakemlik kariyerini sonlandırdığı haberi, futbol camiasında geniş yankı uyandırdı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın