Yeni Günaydın
Geri

Merve Özbey'den Duygulandıran Paylaşım!

"En azından rüyama gelsen ne güzel olur"
Merve Özbey'den Duygulandıran Paylaşım!
Haberler / Magazin
23 Kasım 2023 Perşembe 09:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Daha önce konuk olduğu bir programda zor bir çocukluk geçirdiğini söyleyen Merve Özbey, sosyal medya hesabından kaybettiği babasıyla ilgili paylaşım yaptı.

35 yaşında iki çocuk annesi ünlü şarkıcı Merve Özbey, 1,7 milyonluk takipçisi bulunan Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar dikkatleri üzerine çekti. Özbey, 2020 yılında hayatını kaybeden babası Ahmet Özbey'i anarak hayranlarını duygulandırdı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla babasına seslenen ünlü isim, "En azından rüyama gelsen ne güzel olur" ifadelerini kullandı.

"BABA... SELAM."

Babasıyla gittiği bir restorandan fotoğraf paylaşan Özbey, "Baba... Selam. Ben yıllar sonra ilk defa seninle oturduğum yere geldim. Zordu. Sen gittiğinden beri neler olduğunu görüyorsundur inşallah. Ben seni göremiyorum. En azından rüyama gelsen ne güzel olur. Hasretle selamlar, öperim ellerinden. Seni anmak çok güzeldi" dedi.

Özbey, geçtiğimiz yıl Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalına konuk olmuş ve babasının dünyanın en iyi insanlarından biri olduğunu ancak iyi bir koca olmadığını açıklamıştı.

"SORUMLULUKTAN KAÇTI GALİBA"

Babasıyla ilişkisinden bahseden Özbey, "Sorumluluktan kaçtı galiba. Bir süre benimle görüşmedi. Küçük bir çocuk olduğum için babama çok ihtiyacım vardı. Ben babamı aradıkça açmamaya başladı. Gelmek istiyorum dedikçe bahane buldu. Ama hiçbir zaman saygısızlık etmedim" ifadelerini kullanmıştı.

İletişim kurmaya başladıklarında babasının gırtlak kanserine yakalandığını belirten Merve Özbey, son paylaşımıyla takipçilerini duygulandırdı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın