Yeni Günaydın
Geri

Claudia Schiffer Zıt Kutuplar Modasını Yeniden Başlattı!

Schiffer, 90’ların metalik etek ve triko trendinin yeniden canlandığını tüm dünyaya müjdeledi.
Claudia Schiffer Zıt Kutuplar Modasını Yeniden Başlattı!
Haberler / Magazin
22 Kasım 2023 Çarşamba 13:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bir döneme damgasını vurmuş olan İkonik model Claudia Schiffer geçmiş dönemlerin en popüler modası olan ‘Zıt Kutuplar’ akımını günümüze tekrar uyarladı. Model, eski tarzın yeniden canlandığını tüm dünyaya müjdeledi.

Vogue Dergisinin Kasım sayısında Berk Akkan’ın Zıt Kutuplar adlı yazısında bir döneme damgasını vurmuş ve en popüler moda dergilerinin kapaklarında yer almış olan süper model Claudia Schiffer’ın okurları 30 yıl öncesine götürdüğü, 1994 yılının Paris sonbaharına yolculuk ettirdiği vurgulandı.

Berk Akkan’ın 'Zıt kutuplar Y' adlı yazısı, Yüksek moda, 2023-2024 Sonbahar-Kış sezonunda moda severlere tabiri caizse ‘Flashback’ yaşatıyor.

Geçmişi tebessüm ile hatırlatan ve geriye dönüşlerden en havalısını da yaşatan süper model Claudia Schiffer, ve Versace’den geldi.

Markanın 2024 ilkbahar defilesinde kapanışı yapan ikonik model, Instagram gönderisi ile bizleri adeta 30 yıl öncesine gönderiyor.

Versace 94 Sonbahar koleksiyonundan pembe balıkçı yaka triko kazağı, uzlaşması bir hayli zor altın renkli etekle birleştirdi ve aynı renkteki metalik çizmelerle stil kat sayısını artırarak zıt kutupların birbirini nasıl çektiğini bir kez daha kanıtladı.

Böylece Schiffer, 90’ların metalik etek ve triko trendinin yeniden canlandığını tüm dünyaya müjdeledi.

Sezon podyumlarındaki yansımalarda bu tezi doğrular nitelikte.

Danimarkalı tasarımcı Stine Goya, 2023-24 Sonbahar-Kış defilesindeki ışıltılı eteği, kapüşonlu üst ve gri hırkayla tamamlamayı tercih etti ve altın renkli topuklu ayakkabılarla da birbiri ile yarış içerisindeki iki rengin muzip uyumuna atıfta bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın