Yeni Günaydın
Geri

Melih Gökçek’ten Tepki Çeken Filenin Sultanları Paylaşımı!

"Zerre alakası var ise…"
Melih Gökçek’ten Tepki Çeken Filenin Sultanları Paylaşımı!
Haberler / Gündem
9 Ağustos 2024 Cuma 17:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Filenin Sultanları, Paris Olimpiyatları'nda yarı finalde İtalya'ya mağlup olsa da tüm Türkiye'ye büyük bir heyecan ve gurur yaşatırken; eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten olay bir paylaşım geldi.

Olimpiyat tarihinde bir ilki başararak yarı finale kalan A Milli Kadın Voleybol Takımımız, İtalya'ya 3-0 mağlup olarak altın madalya şansını kaybetti. Dün akşamki nefes kesen mücadelede Türkiye'ye büyük bir gurur ve heyecan yaşatan Filenin Sultanları, unutulamayacak bir maceraya imza attı.

VARGAS'IN EKSTRA ÇABASI BU KEZ YETMEDİ

Tarihinin en önemli maçlarından birine iyi başlayan Milliler, hücumda Zehra Güneş’in etkinliğiyle farkı 4 sayıya kadar ilk setin sonunu getiremedi. Melissa Vargas hücumda yalnız kalırken, Derya Cebecioğlu'nun çabası da yetmeyince Milli Takımımız’ın kaderi ikinci ve üçüncü sette de değişmedi.

MİLLİLER GÖZÜNÜ BRONZ MADALYAYA DİKTİ

Milli Takım, gözünü yarın 18.15’te Brezilya ile oynanacak bronz madalya mücadelesine dikti.

MELİH GÖKÇEK, VARGAS VE EBRAR KARAKURT'U HEDEF ALDI

Tüm Türkiye, Filenin Sultanları'nın elde ettiği tarihi başarıyı konuşurken; eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten olay bir paylaşım geldi. Takımın yıldızlarından Vargas ve Ebrar Karakurt'u hedef alan Gökçek, iki ismin şampanya patlattığı anlarını görüntüsünü paylaştı.

"BU İKİ LGBT'Lİ..."

Gökçek, söz konusu paylaşımında "Eğer bu iki LGBT'linin Türk Milli Takımı ile zerre alakası var ise o veleybol takımı milli olamaz. Yanlış mı tweet alemi?" ifadelerini kullandı. O paylaşım sosyal medyada tepki çekti.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın