Yeni Günaydın
Geri

Malatya'da Uyuşturucu Operasyonu: 16 Kişi Yakalandı!

Malatya'da düzenlenen bir operasyonda 850 sentetik hap ile 93,97 gram sentetik uyuşturucu ele geçirilen operasyonda 16 şüpheli gözaltına alındı.
Malatya'da Uyuşturucu Operasyonu: 16 Kişi Yakalandı!
Haberler / Gündem
27 Eylül 2024 Cuma 16:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Narkotik suçlarla mücadele kapsamında ülkenin dört bir yanında uyuşturucu ile mücadele devam ediyor. Malatya'da düzenlenen bir operasyonda 850 sentetik hap ile 93,97 gram sentetik uyuşturucu ele geçirilen operasyonda 16 şüpheli gözaltına alındı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, "torbacı" olarak tabir edilen sokak satıcılarının yakalanmasına yönelik operasyon düzenledi.

ARAMADA BULUNANLAR ŞOKE ETTİ

Eş zamanlı 16 adrese yönelik operasyonda 16 şüpheli yakalandı. Adreslerde yapılan aramada, 850 sentetik hap, 93,97 gram sentetik uyuşturucu, 1 ruhsatsız tüfek ile 1 hassas terazi ele geçirildi.

"Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti" suçundan gözaltına alınan 16 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın