Yeni Günaydın
Geri

MHP Lideri Bahçeli'den 'Cumhur İttifakı' Mesajı!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. 
MHP Lideri Bahçeli'den 'Cumhur İttifakı' Mesajı!
Haberler / Politika
25 Haziran 2024 Salı 14:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısındaki konuşmasını ilk kez oturarak yaptı. Bahçeli, Ankara’da öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayeti ile ilgili sert konuştu. 1 Temmuz'da görülecek davanın ilk duruşmasına sadece avukatların katılacağını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. 

Grup toplantısına 15 dakika geç başlayan Bahçeli, konuşmasını ilk kez oturarak kağıttan notlarını okuyarak yaptı. 

Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları....

1 Temmuz 2024 tarihinden sonra Meclis tatile girene kadar değerli milletvekillerimiz komisyon ve genel kurul çalışmalarını icra edecekler. Geri kalan vakitlerini de seçim bölgelerinde geçirecekler. Milletimizin fikrine önem veriyoruz. Yorulmadık, yenilmeyeceğiz, durmayacağız. 

Mardin ve Diyarbakır'da çıkan yangının çıkış sebebi araştırılacaktır. Anız yangınının yaraları sarılacaktır. 

Anız yangınını fırsat bilip bin yıllık kardeşliğimizi ateş altına almak isteyen provokatörler bellidir. Yangın bahanesiyle nefret saçan Türkiye düşmanıdır. 

Diyarbakır Barosu'nun sipariş açıklamasıyla hangi hedefleri canlı tutmak istediği gözden kaçırılamaz. Kürt kökenli kardeşlerimizi istismar edenler tüm çirkin suretleriyle açıktadır.

Dünya savaşı riski telaffuz ediliyor. Jeopolitik hesaplaşmalar arttı. Türkiye milli güç unsurlarını teyakkuzda tutmak durumundadır. 

"PATRİKHANE TÜRKİYE'YE BAĞLIDIR"

Fener Rum Patrikhanesi'nin statüsü bellidir. Patrikhane Türkiye'ye bağlıdır. Ekümeniklik unvanının hukukiliği ve meşruluğu yoktur. İstanbul'un ikinci Vatikan'a dönüştürmeye kimsenin gücü yetmez.

"CUMHUR İTTİFAKI YOLUNA DEVAM EDECEKTİR" 
Kaostan nemalanan mayası bozuk çevrelerinde şu günlerde faal olduklarını görüyoruz. İç huzur ve istikrar ortamını zedelemek amacıyla bir kampanya ilerleyiş kaydetmektedir. Tatlı su kurnazı eski tüfekler yozlaşmış elitler karanlık odaklar dış bağlantılı maşalar partimizin ittifakımızın aleyhine psikolojik harp tehditlerinde bulunan kansızlar operasyon yürütmektedir. Cumhur İttifakı Türk milletinin ruh köküdür ve kararlılıkla yoluna devam edecektir. Cumhur İttifakı dağılırsa dışarıdan güdümlü işbirlikçiler bayram edeceklerdir. Onların bayramı Türk milletinin ve Türkiye'nin matemidir. Onlara bayram değil layık oldukları zilleti her aşama ve seviyede yaşatacağız.

CHP LİDERİ ÖZEL'E SERT TEPKİ
Kalkmışlar sabah akşam MHP'yi asıp kesiyorlar. CHP başkanı, olmayan siyasi aklının dibindeki tortuları ortaya saçıyor. Bu şahsın iki kişi diyerek saldırdığı benim ülküdaşlarımdır ve partimizin saygın isimleridir. CHP Genel Başkanı bizim iki arkadaşımıza değil yanındaki Türkiye düşmanlarına baksa daha tutarlı bir davranış içinde olacaktır. Bizim tek bir ülküdaşımız bile bunların alayına yetecektir. CHP hastalıklı bir bünyedir.

ÖZEL'İN TÜRKİYE İTTİFAKI DAVETİNE YANIT: TAM BİR AKIL TUTULMASIDIR
Özgür Özel'e verilmiş ev ödevi listesinde MHP ile uğraşma görevine koyulmuştur. Bu zatın her meselede partimizi zan altında bırakma gayreti siyasi ahlakla bağdaşmamaktadır. Bizi Türkiye İttifakı adıyla kurulduğu söylenen çatısı akan üzerine baykuşların konduğu harabeye davet etmesi tam bir akıl tutulmasıdır. Kurnaza bakar mısınız? Cumhur İttifakı'na karşı başlattığı yarma harekatını takdim etmek suretiyle olmadık metodları devreye sokuyor.

SİNAN ATEŞ CİNAYETİ...
1 Temmuz'da başlayacak malum cinayet davası ile partimizi ilişkilendirmek için tek ayak üstünde 40 yalan söylerler. Kimin kimlerle iş tutuştuğunu, sağda solda neler konuşulduğunu çok iyi biliyoruz. Davamızı 3-5 çapulcunun keyfine göre yargılatamayız. Ortalıkta gezen kuklaların başlarının tahrikiyle MHP'yi ve Ülkü Ocakları'nı sorgulatamayız. Bizi sindirmeye çalıştıklarını görmedik mi sanılıyor? MHP ile aşık atılamaz. 1 Temmuz'daki davaya sadece avukatlarımız katılacak, bunun dışında kimse ortalıkta bulunmayacaktır. Kim ne biliyorsa mahkemeye sunsun da hepsinin ense tıraşını görelim.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın