Yeni Günaydın
Geri

Ekrem İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu Açıklaması!

"Hayretle izliyorum"
Ekrem İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu Açıklaması!
Haberler / Politika
24 Haziran 2024 Pazartesi 18:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecekleri iddiası hakkında gazetecilerin sorularına yanıt vererek görüşeceklerini fakat henüz bir tarih olmadığını vurguladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'parti içindeki mücadeleyi tartışmak üzere' görüşeceği iddia edilmişti. İki taraftan bu zamana kadar bir açıklama gelmezken, İmamoğlu bugün gazetecilerin sorusu üzerine olaya açıklık getirdi.

İBB Başkanı, Kılıçdaroğlu ile görüşeceklerini doğrulayarak, "Ben, sayın önceki dönem Genel Başkanımızla Kurban Bayramı'nda kendisini arayarak bayramlaştık. Bayramlaştığımız esnada da ‘Ankara'ya da geliyorum, Türkiye Belediyeler Birliği görevinden ötürü daha sık geleceğim. Geldiğimiz esnada da olabilirse bir yemekte sohbet etmeyi arzu ederim’ dedim kendisine. O da 'Memnuniyetle' dedi. Ama şu tarih, bu tarih yok" ifadelerini kullandı.
Devamında ise İmamoğlu şunları söyledi:

Bunun farklı şekillerde basına yansıması, hatta tarihinin, gündeminin, içeriğinin aktarılması ya da birilerinin bunu bir şekilde farklı anlamlara çekilerek yazılmasını hayretle izliyorum. Benim tek arzum var; önceki dönem genel başkanımızla aramızdaki münasebetin yanlış anlaşılmalardan uzak, samimi bir ilişkide yürüdüğünü ve bunu da bir yemek yiyerek gayet samimi bir ortamda toparlama girişimiydi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın