Yeni Günaydın
Geri

Hamza Dağ'dan CHP'li Belediyelerle İlgili Çarpıcı İddia!

"Şu an neredeyse tamamı..."
Hamza Dağ'dan CHP'li Belediyelerle İlgili Çarpıcı İddia!
Haberler / Politika
20 Haziran 2024 Perşembe 21:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Katıldığı bir televizyon programında CHP'li belediyelerde akraba ataması olmadığını söyleyen CHP lideri Özgür Özel'e AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan sert bir karşılık geldi. Özel'in sözlerini alıntılayan Dağ, "CHP'li belediye başkanları Sayın Özgür Özel'i, Özgür Özel de vatandaşı kandırmaya çalışıyor. Ama gerçekler gün gibi ortada" dedi.

Son dönemlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Özgür Özel'in birbirlerine yaptıkları ziyaretler sonrası siyasette esmeye başlayan normalleşme rüzgarı yavaş yavaş etkisini yitirmeye başladı. Son olarak belediyelerdeki akraba kayırmacılığı üzerinden CHP lideri Özel'e yüklenen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın sözleri bardağı taşıracak son damla olacağa benziyor.

"BİR TANE BÖYLE ATAMA YOK"
CHP lideri Özel, dün akşam katıldığı bir programda belediyelerdeki akraba atamaları hakkında sorulan soruya, "Şu anki durumu söyleyeyim. Bir tane böyle atama yok. Ben Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı olarak bu konuda çok kararlı olduğumu söyledim. Yönetim anlayışımız da aynen bu şekilde" cevabını verdi.

"TAMAMI GÖREVE DEVAM EDİYOR"
CHP liderin Özel'in bu ifadelerinin yer aldığı videoyu alıntılayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Hatırlarsanız Sayın Özgür Özel, belediyelerindeki usulsüzlüklerinden kişisel PR yapmak amacıyla üst perdeden akraba atamalarına karşı olduğunu belirten konuşmalar yapmıştı. Sayın Genel Başkan bu konuda çok kararlı olduğunu söyledikten sonra dahi CHP'li belediyelerde eş dost akraba atamaları devam etti. Geçen sürede kendisini ciddiye alan olmadı. CHP'li belediyeler eş dost akraba atamalarının merkezi haline gelmiş durumda. Şu an neredeyse tamamı göreve devam ediyor" dedi.

"VATANDAŞI KANDIRMAYA ÇALIŞIYOR"
Açıklamasının devamında eleştirisinin dozajını daha da artıran Dağ, "CHP'li belediye başkanları Sn. Özgür Özel'i, Özgür Özel de vatandaşı kandırmaya çalışıyor. Ama gerçekler gün gibi ortada." ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın