Yeni Günaydın
Geri

Liste Dışı Kalan Vekiller Odalarını Topluyor!

“demek buraya kadarmış”
Liste Dışı Kalan Vekiller Odalarını Topluyor!
Haberler / Gündem
11 Nisan 2023 Salı 08:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TBMM’de 27. Dönem kapanırken, listelere giremeyen milletvekilleri yıllardır çalıştıkları Meclis’teki odalarına veda ediyor.

Milletvekili ofislerinin bulunduğu Halkla İlişkiler Binası’nda taşınma faaliyetleri ilginç görüntüler oluştururken, hem milletvekilleri hem de birlikte çalıştıkları danışman ve sekreterleri hüzünlerini “demek buraya kadarmış” diyerek dile getirdi.

Milliyet gazetesinden Önder Yılmaz'ın haberine göre, bu vekillerden biri de AK Parti’nin engelli milletvekili Hacı Ahmet Özdemir oldu. Liste dışı kalan Konya Milletvekili Özdemir, Meclis ana binasında Cumhurbaşkanı’nın kullandığı odanın çaprazındaki odasını boşaltırken duygusal anlar yaşandı.

Özel eşyalarını toplayan Özdemir, “Nasip, kısmet bu şekilde oldu. Bundan sonra ülkeme üniversite çalışmalarıyla hizmet vereceğim. Vatana ve millete hizmetin vekillik dışında bir çok yolu var” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın