Yeni Günaydın
Geri

Kylie Jenner'ın Serveti Büyüyor!

26 yaşındaki girişmci ve reality show yıldızı Jenner, Khy adında yeni bir kıyafet markası çıkardı.
Kylie Jenner'ın Serveti Büyüyor!
Haberler / Magazin
4 Kasım 2023 Cumartesi 17:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Üst üste beş kez Forbes listesinde kendi servetini edinen en genç milyarder olmayı başaran Kylie Jenner giyim markasıyla moda sektörüne giriş yaptı. Kozmetik imparatoriçesi Jenner'ın yeni markasının ürünleri satışa çıkar çıkmaz tükendi.

Kylie Cosmetics'in kurucusu olan ve üst üste beş kez Forbes listesinde kendi servetini edinen en genç milyarder olmayı başaran Kylie Jenner, milyar dolarlık güzellik imparatorluğuna yeni bir marka ekledi.

26 yaşındaki girişmci ve reality show yıldızı Jenner, Khy adında yeni bir kıyafet markası çıkardı.

Vegan deriden üretilen markanın ürünleri satışa çıkar çıkmaz yoğun bir taleple karşılaştı. Jenner'ın ürünleri  ilk 1 saat içinde rekor bir talep gördü.

Satılan ürünler 1 milyon doları aşmayı başardı.

Trençkot, mini elbise, eldiven gibi ürünlerin tükendiği  koleksiyonda toplamda 12 parça bulunuyor.

Geçtiğimiz günlerde Wall Street Journal gazetesi tarafından düzenlenen törennde Yılın Marka Yenilikçisi ödülünü alan Kylie Jenner "Her zaman güzellik ve modayı sevdim. Kurduğum markalarımın ve bugün açılan markam Khy'nin başarılarıyla fark edilmesi benim için çok özel" demişti.

Jenner, en çok makyaj imparatorluğu ile tanınıyor. Ancak iş dünyasına moda ile giriş yapmıştı. 2012'de süper model kardeşi Kendall Jenner ile PacSun adlı marka için işbirliği içindeydi. Ancak bu girişimden üç yıl sonra dudak makyajı setini çıkarmıştı. Kylie Cosmetics altında 2015 yılında 29 dolarlık ruj kitleri satarak makyaj serüvenine başlayan Jenner, kozmetik sektöründe fırtına estirmişti.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın