Yeni Günaydın
Geri

BKM Oyuncusu Keçeci Yeni Bir Akımın Öncüsü Oldu!

BKM oyuncusu Metin Keçeci ilk singleı Change'yi müzik severlerin beğenisine sundu.
BKM Oyuncusu Keçeci Yeni Bir Akımın Öncüsü Oldu!
Haberler / Magazin
3 Kasım 2023 Cuma 10:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bugüne kadar 62 filmde rol alan Hokkabaz filminin deli çobanı, BKM'nin oyuncusu Metin Keçeci, ilk singleni Change'yi müzik severlerin beğenisine sundu. Söz & Müzik: Metin Keçeci'ye ait olan Change şarkısının prodüktörlüğünü Abdullah Özdoğan üstlenirken klip yönetmenliğini ise Hilmi Özer üstlendi.

Kliple birlikte sandalyeye oturma hareketi ile farklı bir akıma öncülük eden Keçeci, "Change dili evrenseldir. Ayrıca  sandalyede oturma akım hareketini tek ayak üstünde yapmak kolaydır... Ben ikinci ayağımı da kaldırıp oturabiliyorum. O zaman "Vayyy  Metin Uçabiliyormuş" diyeceklerdi, şimdilik  tek  ayak yeterli diye düşündüm. Şarkımız maskeli dostlukların çekilmez bir hal aldığı yaşadığımız bu hayata uygun bir şarkı. Bu durumu dans edercesine aksiyon dolu espritüel bir duygu ile anlattım. Change dinlerken her tür olumsuz duyguyu bir tarafa itip dans ederken rahatlayacağımız eğlenceli masum bir Change yaptık" diye konuştu.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın