Yeni Günaydın
Geri

Koray Aydın'dan Meral Akşener'e Çağrı!

İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Beştepe'de görüşmesinin ardından İYİ Parti Ankara Milletvekili Koray Aydın, sosyal medya hesabından açıklama yaparak tepki gösterdi.
Koray Aydın'dan Meral Akşener'e Çağrı!
Haberler / Politika
7 Haziran 2024 Cuma 02:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından İYİ Parti Genel Başkanlığı’nı bırakan Meral Akşener, dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Beştepe’de görüştü. Görüşmenin ardından herhangi bir açıklama yapılmadı. Sürpriz görüşmenin yankıları sürerken İYİ Parti Ankara Milletvekili Koray Aydın, X hesabından yaptığı paylaşımla Akşener’e tepki gösterdi.

TEPKİ GÖSTERDİ
Aydın, kamuoyunun görüşmeyi İYİ Parti kaynaklarından öğrenmemesine tepki gösterek  “Yeni Genel Başkanımız Müsavat Dervişoğlu’na bir ‘hayırlı olsun’ ziyareti dahi yapılmamışken, Akşener’in ziyaretini ‘eski İYİ Parti Genel Başkanı’ sıfatıyla yapması İYİ Parti kurumsal kimliğini görüşmenin doğrudan tarafı yapmıştır” dedi. Aydın, Akşener’in İYİ Parti’nin kurucu genel başkanı olduğunu ve hâlâ İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi olduğunu hatırlattı.

AKŞENER'E ÇAĞRI YAPTI
Aydın, Akşener-Erdoğan görüşmesinin partiye gönül verenlerin vicdanını kanatacağını söyledi. İYİ Parti tabanının bu görüşmeyi asla tasvip etmeyeceğini belirten Aydın, Akşener'e "Bu bağlamda Sayın Akşener’i, görüşmenin konusunu ve içeriğini açık ve net bir şekilde İYİ Partililere ve milletimize açıklamaya davet ediyorum." sözleriyle çağrı yaptı.

İYİ PARTİ LİDERİ DERVİŞOĞLU NE DEMİŞTİ?
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesi öncesi ve sonrasında Meral Akşener'in kendisini bilgilendirdiğini ve Türkiye'nin genel meselelerinin ele alındığını söyledi. Dervişoğlu, görüşmeden rahatsızlık duymadığını belirtti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın