Yeni Günaydın
Geri

Kerem Kınık’ın Kızının Avukatı Kızılay Yöneticisi Çıktı!

Kınık'ın 15 yıla kadar hapsi isteniyor
Kerem Kınık’ın Kızının Avukatı Kızılay Yöneticisi Çıktı!
Haberler / Gündem
6 Ağustos 2024 Salı 20:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Beykoz'da meydana gelen kazada 17 yaşındaki Batın Barlasçeki'nin ölümüne sebebiyet veren Kızılay'ın eski Başkanı Kerem Kınık'ın kızı Fatma Zehra Kınık hakkında dava açıldı. Kınık'ın avukatının ise Kızılay yöneticisi Osman Baturhan Dursun olduğu öğrenildi.

BirGün'den İsmail Arı'nın haberine göre; Beykoz'da 9 Temmuz'da meydana gelen kazada 17 yaşındaki Batın Barlasçeki'nin ölümüne neden olan veren Kızılay'ın eski Başkanı Kerem Kınık'ın kızı Fatma Zehra Kınık hakkında dava açıldı.

Fatma Zehra Kınık’ın avukatlığını ise Ticaret Bakanlığı’na bağlı Merkezi Sicil Kayıt Sistemi’ne (MERSİS) göre Kızılay Bakım A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Üyesi olan Osman Baturhan Dursun’un yaptığı görüldü.

Kızılay Bakım A.Ş. ise 156 yaşındaki Türk Kızılayı’na bağlı şirketlerden biri.

Dursun’un Numan Kurtulmuş’un kurucusu olduğu HAS Parti’den milletvekili adayı olduğu, bir dönem de Yeşilay Genel Sekreteri olarak görev yaptığı biliniyor.

Kınık'ın 15 yıla kadar hapsi isteniyor

Fatma Zehra Kınık hakkında 1 kişinin ölümüne, 4 kişinin yaralanmasına sebep olduğu olayla ilgili Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca "taksirle ölüme ve yaralanmaya sebep olma" suçlarından iddianame düzenlendi. Fatma Zehra Kınık'ın yargılanacağı davada ilk duruşma 30 Ekim'de görülecek.

İddianamede, Fatma Zehra Kınık'ın "taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma" suçundan 2 yıldan 15 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın