Yeni Günaydın
Geri

Kaya Çilingiroğlu, Genç Aşkıyla Öpüşürken Yakalandı!

22 yaşındaki Nevide Çiçek ile anılan ünlü isim sevgilisini öpmelere doyamadı.
Kaya Çilingiroğlu, Genç Aşkıyla Öpüşürken Yakalandı!
Haberler / Magazin
7 Ağustos 2024 Çarşamba 12:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Hülya Avşar'ı aldattığını ağzından kaçırmasıyla hafızalarda yer edinen Kaya Çilingiroğlu genç aşkıyla yakalandı. 22 yaşındaki Nevide Çiçek ile anılan ünlü isim sevgilisini öpmelere doyamadı.

Kaya Çilingiroğlu özel hayatıyla gündemde olmaya devam ediyor.

Hülya Avşar’dan 2005'te, Feraye Tanyolaç’tan ise 2014'te boşanan, biten evliliklerinden Zehra ve Hüseyin Kaya adında bir oğlu, bir de kızı olan Kaya Çilingiroğlu, özel hayatıyla sıkça adından söz ettiriyor.

Son olarak Mehmet Ali Erbil ile kısa süreli aşk yaşayan 22 yaşındaki Nevide Çiçek ile anılan Kaya Çilingiroğlu genç aşkıyla yakalandı.

Ünlü isim, önceki gece Rumelihisarı'ndaki bir balıkçıdaydı. Milliyet'in haberine gçöre; genç aşkıyla objektiflere yansıyan 60 yaşındaki futbol yorumcusu, sevgilisini öpücüklere boğdu.

"İLİŞKİMİZ ÇOK YENİ"

Mekan çıkışında basın mensuplarını karşısında gören Çilingiroğlu, "Balık yasağı bitti sanırım. Hepiniz balık tutmuş gibisiniz ya" diyerek güldü.

Ünlü isim daha sonra ise "Hanımefendi de kız arkadaşım. İlişkimiz çok yeni" ifadelerini kullanarak yeni aşkını ilan etti.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın