Yeni Günaydın
Geri

Güzel Oyuncu Esra Bilgiç Yeni Bir Aşka Yelken Açtı!

Başarılı oyunculuk kariyeri ile olduğu kadar özel hayatıyla da gündeme gelen Esra Bilgiç ile prodüktör - DJ Faruk Sabancı'nın aşk yaşadığı ortaya çıktı.
Güzel Oyuncu Esra Bilgiç Yeni Bir Aşka Yelken Açtı!
Haberler / Magazin
6 Ağustos 2024 Salı 14:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Başarılı oyunculuk kariyeri ile olduğu kadar özel hayatıyla da gündeme gelen Esra Bilgiç ile prodüktör - DJ Faruk Sabancı'nın aşk yaşadığı ortaya çıktı. İkili, ilk kez birlikte Çengelköy'deki bir mekândan çıkarken objektiflere yakalandı.

Son olarak 'Zamanın Kapıları' ve 'Atatürk' gibi filmlerde rol alan Esra Bilgiç, başarılı oyunculuk kariyerinin yanında özel hayatıyla da adından söz ettiriyor. Daha çok özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden isim, bu sefer muhabirlerden kaçamadı.

Aşklarıyla gündemden düşmeyen Hacı ve Hakan'ın yanına bu sefer Faruk Sabancı eklendi. Ortaya çıkan iddialara göre Esra Bilgiç ve Sabancı yeni bir aşka yelken açtı.

Cnn Türk'ün haberine göre, Esra Bilgiç, önceki gece Çengelköy'de bulunan bir restoranttan yeni aşkı Faruk Sabancı ile çıkarken görüntülendi. Yeni aşıklar birlikte baş başa balık yediler.

Sakıp Sabancı'nın yeğeni Mehmet Sabancı'nın oğlu, Hacı, Hakan ve Kerim'in kuzeni olan Faruk Sabancı, ve oyuncu Esra Bilgiç, çıkışta gazetecileri görünce şaşırdılar. Aşk soruları karşısında sessiz kalmayı tercih etse de Esra Bilgiç'in mutluluğu yüzünden okunuyordu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın