Yeni Günaydın
Geri

Kargasını İşe Götürüyor!

Yakar, iyileştirdiği karga yalnız kalmasın diye yanında işe götürüyor.
Kargasını İşe Götürüyor!
Haberler / İlginç Haberler
19 Ağustos 2022 Cuma 15:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kastamonu'da çalışan Leyla Yakar, köpekten kurtardığı ve 'Cambaz' ismini verdiği karga yavrusuna özenle bakıyor. Yakar, iyileştirdiği karga yalnız kalmasın diye yanında işe götürüyor.

Kastamonu İl Özel İdaresinde memur olarak çalışan Leyla Yakar, bir hafta önce iş yerindeyken pencereden bir köpeğin kuşa saldırdığını gördü. Kurtardığı kargayı veterinere götüren Yakar, yavru olduğu için bakıma ihtiyacı olan kuşa bakmaya başladı.

‘Cambaz’ adını verdiği karga yavrusunu elleriyle besleyen Yakar, ‘Cambaz’ı evde yalnız bırakamadığı için her gün iş yerine götürüyor.

Yakar’ın başına çıkan, omzunda duran, yanından ayrılmayan ‘Cambaz’ ise iş yerindeyken masada dolaşıyor, uykusu geldiğinde de bir köşeye çekilerek uyuyor.

DOĞADAN KOPMAMASI İÇİN DIŞARI ÇIKARIYOR

Büyüdükten sonra ‘Cambaz’ı doğaya bırakacağını söyleyen Yakar, “Doğadan kopmaması için sürekli dışarı çıkarıyorum. Doğada bulacağı yiyeceklerle, böceklerle beslenmesini sağlamaya çalışıyorum” diye konuştu.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın