Yeni Günaydın
Geri

İşte Netflix Türkiye’de En Çok İzlenen Dizi ve Filmler!

Top 10 listesinde Türk yapımı 3 film ve 2 dizi yer aldı. İşte Netflix’te en çok izlenen dizi ve filmler…
İşte Netflix Türkiye’de En Çok İzlenen Dizi ve Filmler!
Haberler / Medya
15 Haziran 2024 Cumartesi 18:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dijital yayın platformu Netflix Türkiye’de haftanın en çok izlenen yapımları listesi güncellendi. Top 10 listesinde Türk yapımı 3 film ve 2 dizi yer aldı. İşte Netflix’te en çok izlenen dizi ve filmler…

Netflix'te yer alan yapımların haftalık toplam izlenme sürelerine göre hazırlanan Top 10 listeleri paylaşıldı. 3 - 9 Haziran 2024 haftasında en çok izlenen yapımlar belli oldu. Top 10 listesinde son hafta Türk yapımı 3 film ve 2 dizi yer aldı.

İşte geçtiğimiz hafta Netflix Türkiye’de en çok izlenen filmler...

10- Buz Devri: Büyük Çarpışma

Meşe palamudunu gömmeye çalışan Scrat'ın sürüklendiği çılgın serüven, tüm Dünya'yı tehlikeye atan kozmik bir olayı tetikler ve ekibin başını dünya dışı bir belaya sokar.

9- Sen Büyümeye Bak

Bir trajedinin ardından tekrar bir araya gelen baba ile oğul hem yeni başlangıçlarla boğuşur hem de sevilen bir anne ve eşin bıraktığı boşluğu doldurmaya çalışır.

8- Gülümse

Bir terapi sırasında yaşadığı rahatsız edici olay sonrası korkunç bir gülümsemeye sahip, amansız bir şeytani varlıkla karşı karşıya kalan psikiyatristin hayatı altüst olur.

7- Godzilla Minus One

Travma geçirmiş eski bir savaş pilotu, savaş sonrası Japonyası'nda kıyılara saldıran nükleer destekli dev canavarı püskürtmek için sivil vatandaşların verdiği mücadeleye katılır.

6- Atlas

Yapay zekâya hiç güvenmeyen zeki bir terörle mücadele analisti (Jennifer Lopez) kaçak bir robotu yakalama görevinde iş sarpa sarınca umudunu yapay zekâya bağlamak zorunda kalır.

5- Çelik Yumruklar

Dövüşçülüğü bırakıp organizatör olan bir boksör, ayrı yaşadığı oğluyla tekrar bir araya gelir ve eski nesil bir robotu Dünya Robot Boksu Şampiyonasında yarışacak hâle getirirler.

4- Sağ Salim 3: Ölü ya da Diri

Yeni bir çift, onları tanıştıran muhtarı defnetmek için yola çıkar. Ancak kadından intikam almak isteyenler peşlerine düşünce kendilerini komik bir maceranın ortasında bulurlar.

3- Kötülüğün Rengi: Kırmızı

Polonya'nın Tricity sahilinde genç bir kızın cesedinin bulunmasının ardından savcı, kurbanın annesiyle birlikte gerçeği bulmak için hırslı bir arayışa girer.

2- Paris'in Altında

Yaslı bir bilim insanı, Seine Nehri'ndeki devasa köpek balığının Paris'i kana bulayıp uluslararası bir facia yaratmasını önlemek için trajik geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır.

1- Mutluyuz

Evliliğinde sorun yaşayan Ferhat, eşi Aslı'yı çift terapisi yapılan bir otele götürür. Burada düzenlenen oyunlarda diğer çiftlerle rekabete giren ikili, kendi dertlerini unutur.

İşte geçtiğimiz hafta Netflix Türkiye’de en çok izlenen diziler...

10- Kübra - Sezon 1

Kenar bir mahallede yaşayan kendi hâlinde bir genç, geleceği öngörüyormuş gibi görünen mesajlar aldıkça hem bir takipçi kitlesi hem de güçlü düşmanlar edinir.

9- Hierarchy

Jusin Lisesinde asayiş, %0,01'lik en üst dilimdeki öğrencilerin kontrolündedir. Ancak okula nakille gelen esrarengiz bir öğrenci, onların dokunulmaz dünyasında bir çatlak açar.

8- The 8 Show

Sekiz katlı gizemli bir binada mahsur kalan sekiz kişi, zaman geçtikçe para kazandıkları heyecan verici ama tehlikeli bir yarışmaya katılır.

7- Bridgerton - Sezon 3

Sosyeteye takdim edilen genç kızlar sezonun yıldızı olmak için can atarken utangaç bir çiçek, sürdürdüğü çifte hayatın sırları ve sürprizleri eşliğinde ışığına kavuşur.

6- Sweet Tooth - Sezon 3

Kıyamet sonrası dünyada destansı bir maceraya atılan yarı insan yarı geyik bir çocuk, huysuz koruyucusuyla birlikte ailesini ve yuvasını bulmaya çalışır.

5- Geek Girl - Sezon 1

Sosyal becerileri gelişmemiş biri olan ergen yaştaki Harriet, Londra'daki önemli bir model ajansı tarafından keşfedilir ve bazı insanların göze çarpmak için yaratıldığını öğrenir.

4- Kimler Geldi Kimler Geçti - Sezon 1

Genç bir avukat, acı verici bir ayrılığın ardından modern ilişkilerin karmaşık dünyasına adım atarken en yakın dostları ona destek olur.

3- Eric

Yanında azimli bir polisle birlikte dokuz yaşındaki kayıp oğlunu arayan çaresiz bir baba, 1980'lerin New York sokaklarında kendi sorunlarıyla boğuşur.

2- Susmayanlar - Sezon 1

Lisede cinsel saldırıya uğradığını söyleyen 17 yaşındaki bir genç kızın hayatı, açılan soruşturmayla altüst olur ve ilişkileri sınavdan geçer.

1- Kübra - Sezon 2

Kenar bir mahallede yaşayan kendi hâlinde bir genç, geleceği öngörüyormuş gibi görünen mesajlar aldıkça hem bir takipçi kitlesi hem de güçlü düşmanlar edinir.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın