Yeni Günaydın
Geri

FORBES, Yeniden Yayına Başladı!

Tekrar yayın hayatına başlayan Forbes dergisinin Genel Yayın Yönetmeni Handan Bayındır, ilk sayıda kaleme aldığı yazısında "Forbes Türkiye"nin artık kendi başına bir yayın grubu olarak Türk medyasında yerini alacağını açıkladı.
FORBES, Yeniden Yayına Başladı!
Haberler / Medya
5 Haziran 2024 Çarşamba 03:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ekonomi dünyasına yön veren ve yaptığı araştırmalarla ses getiren FORBES, Türkiye'deki yayın hayatına geri döndü.

Türkiye’deki yayınını 2020 yılında sonlandıran ABD iş ve ekonomi dergisi Forbes’un Türkiye lisansörü Erden Timur’un şirketi TMR Yayıncılık oldu.

Derginin Medya Grup Başkanlığı’nı daha önce de dergiyi yöneten Ayşe Burçak Güven üstlendi.

TMR Yayıncılık, Forbes Türkiye’nin ilk sayısını haziran ayında çıkarttı.

Derginin dijital kanallar devreye gireceği açıklandı.

Handan Bayındır ekonomi dünyasını yakından tanıyor

Yayının başında genel yayın yönetmeni olarak deneyimli ekonomi gazetecisi Handan Bayındır gibi deneyimli bir isim yer alıyor. Bayındır, "ekonomi dünyasını çok iyi bilen bir isim" olarak biliniyor.

"Aslında hayatı kutluyoruz"

Handan Bayındır, derginin ilk sayısında yayınladığı "Aslında Hayatı Kutluyoruz!" başlıklı yazısında okurlara şu ifadelerle "merhaba" dedi:

"Yeniden karşınızda olmaktan büyük heyecan duyuyoruz"

Türkiye'nin en saygın ve en çok satan ekonomi dergisi Forbes'un, ilk sayısıyla yeniden karşınızda olmaktan büyük heyecan duyuyoruz.

"Forbes'un Yeni Çağı"

'Forbes'un Yeni Çağı' diye adlandırdığımız yayın döneminde tasarladığımız dergi, 'Forbes ekosisteminin' merkezinde duruyor. Tıpkı basılı dergimizde olduğu gibi gereksiz sansasyonel içerikten, çarpıtmadan, abartıdan, önyargıdan, dikkatsizlikten, yarı gerçeklerden ve aldatmacadan uzak yayıncılık anlayışı etrafında gelişecek ve 7/24 aktif yayında olacak web sitesi, sosyal medya platformları, YouTube kanalları, zirveler, uluslararası kongre ve konferanslar ve Forbes Stüdyo altında gerçekleşecek diğer yayınlarıyla Forbes Türkiye, artık kendi başına bir yayın grubu olarak Türk medyasında yerini alacak.

Ekonomi, hayatın her alanında

Okurlara seslendiği yazısında "Hayatın her alanına değen ekonominin, kur, faiz, emtia, kripto, hisse, uluslararası piyasalar dışında konuşulacak çok konusu, ilham alınacak çok hikayesi var." diyen Bayındır, yayının tanıtmaya şu sözlerle devam etti:

Sayfalarımızda göreceğiniz, örneğin Papara veya Arf'ın başarı hikayelerini okurken 'Bunu ben de yapabilirdim' hissine kapılabilirsiniz... Forbes olarak girişimciliği her daim kutluyoruz ve bu hikayeleri yazmayı seviyoruz. Aslında hayatı kutluyoruz!

"Özkök, Forbes'da 'muhabirlik ruhunu' konuşturmaya devam edecek"

Yüzen enerji santralleri ile dünyaya farklı bir iş modeli hediye eden Karadeniz Holding'in hikayesini Türk medyasının en güçlü kalemlerinden, gazetecilik heyecanı ve refleksleriyle hayranlık uyandıran ismi Ertuğrul Özkök'ten okumaktan ise apayrı bir keyif alacağınıza inanıyorum. Özkök, Forbes'da 'muhabirlik ruhunu' konuşturmaya her ay devam edecek...

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın