Yeni Günaydın
Geri

İşte İkinci Buluşmanızda Asla Söylenmeyecek 5 Şey!

İkinci buluşma, ilk görüşte hissettiğiniz kimyanın gerçek olup olmadığını keşfettiğiniz zamandır.
İşte İkinci Buluşmanızda Asla Söylenmeyecek 5 Şey!
Haberler / Yaşam
31 Temmuz 2023 Pazartesi 16:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İlk buluşmalarda yaşanan heyecan ve kaygı, ikinci buluşmalarda da kendini gösterebilir. Çünkü ikinci buluşma, ilk görüşte hissettiğiniz kimyanın gerçek olup olmadığını keşfettiğiniz zamandır. İşte ikinci buluşmanızın harika geçmesini sağlayacak ipuçları...

1- AİLESİNİ SORMAK

Flörtünüze ikinci randevunuzda ailesini sormak, onlar hakkında bilgi edinmeye çalışmak karşı tarafı korkutabilir. Bu sizin için çok normal olsa da karşı taraf ailesiyle çok da yakın değilse ona garip gelecektir. Ayrıca sizin -böyle bir düşünceniz olmasa bile- onunla bir gelecek planladığınızı düşündürebilir.

2- BEBEK SEVGİSİNDEN BAHSETMEK

Bebekleri seviyor, onlarla ilgilenmekten keyif alıyor olabilirsiniz ancak bu yeni tanıştığınız ve ikinci kez görüştüğünüz flörtünüz için göz korkutucu olabilir.

3- İLİŞKİ GEÇMİŞİNİ SORMAK

Yeni tanıdığınız ve etkilendiğiniz flörtünüze hayatına kaç kişinin girdiğini sormak iyi bir fikir değildir. Çünkü bu sizin onu incelediğinizi düşündürebilir.

4- "KENDİNİ 10 YIL SONRA NEREDE GÖRÜYORSUN?" DİYE SORMAK

İş görüşmesine değil, flörtünüzle ikinci randevunuza çıktığınızı unutmayın. Bunu onu daha iyi tanıyabilmek için sorsanız bile zorlama gelebilir ya da rahatsız edici olabilir.

5- SİZDEN HOŞLANIP HOŞLANMADIĞINI SORMAK

Flörtünüzle ikinci kez görüşmek istediğinize göre aranızdaki kimya dikkatinizi çekmiş ve birbirinizden hoşlandığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Ancak bunu ona sormak doğru değildir. Çünkü bu sizi çaresiz ve muhtaç gösterebilir. Zaten sizden hoşlanıyorsa üçüncü bir buluşma için sözleşeceksinizdir.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın