Yeni Günaydın
Geri

İşte CHP'nin İlk Belediye Başkan Adayı!

Barış Yarkadaş, CHP'nin yerel seçimlerdeki ilk belediye başkan adayını açıkladı.
İşte CHP'nin İlk Belediye Başkan Adayı!
Haberler / Medya
2 Ağustos 2023 Çarşamba 01:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

tv100'ün ilgiyle izlenen programı Akşam Raporu'nda gazeteci Barış Yarkadaş, CHP'nin yerel seçimlerdeki ilk belediye başkan adayını açıkladı. Yarkadaş, CHP'nin Erzincan Tercan Belediye Başkan adayının Necdet Karahan olduğunu söyledi.

Star Gazetesi yazarı Resul Tosun, gazeteci Barış Yarkadaş, Pınar Işık Ardor ile Akşam Raporu programına konuk oldu. Yarkadaş, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen Yerel Seçimler ile ilgili çarpıcı bir kulis bilgisi verdi.

"TERCAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI NECDET KARAHAN"

CHP'nin ilk belediye başkan adayını Yarkadaş "Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin yerel seçim sürecine girdiği gördüğü için cumartesi günü Erzincan'dan bir çıkış yapacak. CHP Erzincan İl Başkanı ve Mustafa Sarıgül, Kılıçdaroğlu'nu 500 araçlık bir konvoy ile karşılayacak. Sayın Kılıçdaroğlu orada, CHP'nin 2024 yılında seçime girecek olan ilk belediye başkan adayını resmi olarak işaret edecek, Tercan Belediye Başkan adayı Necdet Karahan. CHP'nin belki ilk adayı Erzincan'da açıklanacak." sözleriyle açıkladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın