Yeni Günaydın
Geri

İspanyol Basını: 'Arda Güler Süper Lig’e Dönüyor mu?'

Real Madrid'de bu sezon istediği kadar forma şansı bulamayan Arda Güler’in, İspanya’da mutlu olmadığı ve yeniden Türkiye’ye dönme ihtimalinin konuşulduğu iddia ediliyor.
İspanyol Basını: 'Arda Güler Süper Lig’e Dönüyor mu?'
Haberler / Spor
10 Ekim 2024 Perşembe 10:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Real Madrid'de bu sezon istediği kadar forma şansı bulamayan Arda Güler’in, İspanya’da mutlu olmadığı ve yeniden Türkiye’ye dönme ihtimalinin konuşulduğu iddia ediliyor. İspanyol basınında yer alan haberlere göre, Fenerbahçe, genç yıldızını devre arasında kiralamak için harekete geçti.

İspanya’nın saygın spor gazetelerinden AS, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve sportif direktör Mario Branco’nun, Arda Güler’i devre arasında yarım sezon kiralamak amacıyla Real Madrid ile pazarlık masasına oturmayı planladıklarını yazdı. Haberde, Arda'nın Madrid'de fazla forma şansı bulamaması nedeniyle eski kulübü Fenerbahçe’ye dönme ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi.

Mourinho'nun Arda Güler İsteği

Aynı habere göre, Fenerbahçe’nin teknik direktörü Jose Mourinho da Arda Güler'i takımda görmek istiyor. Mourinho'nun bu transferin gerçekleşmesi için Real Madrid yönetimi ile doğrudan temas kuracağı ve Arda’yı Fenerbahçe’ye kazandırmak adına çaba sarf edeceği ifade ediliyor. Genç yıldızın, özellikle gelişimi açısından daha fazla forma şansı bulabileceği bir ortamda oynamasının önemli olduğu vurgulanıyor.

Arda Güler’in Fenerbahçe’ye kiralık dönme ihtimali, futbol camiasında ve sosyal medyada geniş yankı buldu. İspanyol basınının bu iddiası sonrası gözler Real Madrid ve Fenerbahçe yönetimlerinin atacağı adımlara çevrilmiş durumda.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın