Yeni Günaydın
Geri

Panathinaikos'lu Futbolcu Havuzda Ölü Bulundu!

Eski Sheffield United oyuncusu ve Yunanistan Milli Takımı'nın savunma oyuncusu George Baldock, 31 yaşında trajik bir şekilde hayatını kaybetti.
Panathinaikos'lu Futbolcu Havuzda Ölü Bulundu!
Haberler / Spor
10 Ekim 2024 Perşembe 08:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Eski Sheffield United oyuncusu ve Yunanistan Milli Takımı'nın savunma oyuncusu George Baldock, 31 yaşında trajik bir şekilde hayatını kaybetti. İngiltere doğumlu Yunan futbolcunun, Yunanistan'daki evinin yüzme havuzunda ölü bulunması, futbol camiasında ve Yunanistan'da büyük bir şok yarattı.

Baldock'un ölüm nedeni henüz netleşmedi. Yunan basınına göre, eşi George Baldock ile iletişime geçememesi üzerine endişelenmiş ve arkadaşlarından birini evlerine yollamıştı. Arkadaşı, Baldock'u yüzme havuzunda hareketsiz bir şekilde buldu. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, genç futbolcuyu kurtarmak için müdahale etse de ne yazık ki başarılı olamadı.

Polis soruşturma başlattı

Yunan polisi, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü ve Baldock’un ölüm nedeninin belirlenmesi için adli tıp incelemelerinin yapılacağını duyurdu. Olay, Yunan futbol camiasında büyük yankı uyandırırken, Baldock’un ani vefatı sevenlerini yasa boğdu.

Futbol kariyeri

1993 yılında İngiltere’nin Buckingham kentinde doğan George Baldock, futbol kariyerinde önemli başarılara imza attı. Sheffield United’da 7 yıl boyunca forma giydikten sonra bu yaz Yunanistan’ın köklü kulüplerinden Panathinaikos’a transfer olmuştu. Baldock, büyükannesi aracılığıyla Yunan vatandaşlığına geçmiş ve Yunanistan Milli Takımı’nda 12 kez forma giymişti.

Ailesi ve kulübünden taziye mesajları

Baldock’un ailesi tarafından yapılan açıklamada, "George’un hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle bildiriyoruz. Bu korkunç kayıp nedeniyle şoktayız" ifadeleri yer aldı. Panathinaikos Kulübü de Baldock’un kaybı nedeniyle ailesine başsağlığı dilerken, futbol dünyası genç oyuncunun anısını yaşatmaya devam edeceklerini belirtti.
Baldock, Panathinaikos formasıyla dört maça çıkmış ve son olarak Olympiakos’a karşı sahada yer almıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın