Yeni Günaydın
Geri

Işıklar İlhan İrem İçin Söndü!

Yeni Türkü konserinin bir bölümünde tüm sahne ışıkları kapatıldı.
Işıklar İlhan İrem İçin Söndü!
Haberler / Magazin
1 Ağustos 2022 Pazartesi 21:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İstanbul Büyükçekmece'de Yeni Türkü grubu sahne aldı. Geçenlerde hayatını kaybeden sanatçı İlhan İrem'in de anıldığı konserde, duygu dolu anlar yaşandı.

23'üncü Uluslararası İstanbul Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali'nin açılış konserinde Türk müzik dünyasının önemli grupları arasında yer alan Yeni Türkü sahne aldı.

Büyükçekmece Kent Meydanı'nı dolduran hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Yeni Türkü'nün performansı konseri izleyen müzik severler tarafından uzun süre alkış aldı.

Konserin bir bölümünde tüm sahne ışıkları kapatıldı ardından da birkaç gün önce yaşama veda eden İlhan İrem'in için hazırlanan anma videosu yayınlandı. Sanatçının bir devre damgasını vuran 'Anlasana' isimli şarkısının klibinin led ekranlara yansıtılması duygu dolu anlara sahne oldu.

Binlerce kişi cep telefonları ile geceyi aydınlatırken bir yandan da sanatçı İlhan İrem'in şarkısına hep bir ağızdan eşlik etti.

UĞUR MUMCU’YU DA ANDI

Derya Köroğlu, “Çok yakın kaybımız” dediği İlhan İrem’in anısına “Karanfil” isimli şarkısını söyledi. Köroğlu gazeteci yazar Uğur Mumcu’yu da andı ve kendisini de karanfil sundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın