Yeni Günaydın
Geri

Yine Sefo Yine Kavga!

Konserde gençler arasında kavga çıkarken, o anlar kameralara yansıdı
Yine Sefo Yine Kavga!
Haberler / Magazin
31 Temmuz 2022 Pazar 19:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde birkaç gün önce konser veren ünlü rap sanatçısı Sefo, bu kez de Körfez’de sevenlerine unutulmaz anlar yaşattı. Konserde gençler arasında kavga çıkarken, o anlar ve yaşanan izdiham kameralara yansıdı. Bir hayranı ise, Sefo'ya sarılabilmek için kendisini sahneye attı

Ünlü rap sanatçısı Sefo, Kocaeli’deki konserlerine hız kesmeden devam ediyor. Sefo’nun bu seferki durağı Körfez ilçesi oldu. Körfez Belediyesi’nin öncülüğünde Yarımca sahilinde düzenlenen etkinliğe her yaştan müziksever katıldı.

“BİZİM AMACIMIZ BELEDİYE OLARAK SİZLERİN MUTLULUĞUNU SAĞLAMAK”

Konser esnasında sahneye çıkan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Sevgili gençler bugün beni değil Sefo’yu dinlemeye geldiğinizi biliyorum çok fazla vaktinizi almayacağım. Bu akşam büyük bir coşku ve heyecan var. Bizim amacımız belediye olarak sizlerin mutluluğunu sağlamak bunun için gece gündüz çalışıyoruz. Sizler bizim geleceğimizsiniz, gururumuzsunuz” dedi.

Yoğun ilgiyle takip edilen konserde kalabalıktan bunalan bir genç kız fenalaştı. Durumu fark eden vatandaşların sağlık ekiplerine olayı haber vermesi üzerinde konserde hazır halde bulunan ekipler ilk müdahaleyi yaptıktan sonra genç kızı ambulansa aldı. Bir süre sonra kendine gelen genç kız kalabalığa girmeden konseri izlemeye devam etti.

KAVGA ÇIKTI

Konser sırasında henüz belirlenmeyen bir sebeple gençler arasında tartışma da çıktı. Büyüyen tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Güvenlik görevlileri gençleri ayırabilmek için yoğun çaba sarf etti.

Gençler arasındaki gerginlik, konserin bitmesiyle birlikte dışarıya taşındı. Olay, polis ekiplerinin müdahalesiyle son buldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın