Yeni Günaydın
Geri

İlişkinizin Sizi Sınırlandırdığını Gösteren 5 İşaret!

İşte dikkat etmeniz gereken bazı işaretler...
İlişkinizin Sizi Sınırlandırdığını Gösteren 5 İşaret!
Haberler / Yaşam
18 Eylül 2023 Pazartesi 18:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sağlıklı bir ilişkide partnerler birbirlerinin kişisel alanına saygı göstermelidir. Bu alan daraldıkça sorunlar baş göstermeye başlar.

Partnerinizle yakın olmak, ayrılmaz bir bütün haline gelmek harika bir duygudur. Ancak bu yakınlık zamanla kişisel alanınızı sınırlandırabilir. İşte dikkat etmeniz gereken bazı işaretler...

1. "Ben" demek yerine daha çok "biz" demeye başladıysanız her şeyi birlikte yapmaya başlayan çiftlerden olmuş olabilirsiniz. Bunun avantajları olabileceği gibi dezavantajları da olacaktır. Arkadaşlarınızla ve tek başınıza daha çok vakit geçirmeye çalışın.

2. İptal ettiğiniz görüşmeler veya ertelediğiniz etkinliklerden sonra arkadaşlarınızın sayısı giderek azalıyor olabilir.

3. Hobileriniz, hedefleriniz ve hayalleriniz artık hep ortaktır. Elbette partnerinizle birlikte bir şeyler yapmak çok eğlenceli ancak "kendiniz" olmayı bırakmayın.

4. Birbirinizi sık sık kontrol etme ihtiyacı hissediyorsunuz. Yalnız kaldığınız zamanlarda mutlu olmuyor ve onun sizinle olmadığı zamanlarda ne yaptığını merak ediyorsunuz.

5. Gerçek düşüncelerinizi eskisi kadar dile getirmiyorsunuz. Partnerinizin sizi eleştireceğini veya anlamayacağını düşündüğünüz için hislerinizi saklıyorsunuz.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın