Yeni Günaydın
Geri

Sonbaharı Evinize Nasıl Taşıyabilirsiniz?

İşte sonbahar dekorasyonu için öneriler...
Sonbaharı Evinize Nasıl Taşıyabilirsiniz?
Haberler / Yaşam
18 Eylül 2023 Pazartesi 14:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yaprakların sararıp solduğu sonbahar mevsiminde doğanın yenilenme süreci evlerimize de etki ediyor. Peki küçük dekorasyon değişiklikleriyle sonbaharı evinize nasıl taşıyabilirsiniz?

Sakinliğin ve huzurun iç içe geçtiği sonbaharda evinizde de ufak değişiklikler yapmak istiyorsanız rustik ürünler kullanın. Çünkü ahşaptan bolca yararlanılan rustik dekorasyon, sonbaharı evinizde de yaşayabilmeniz için iyi bir seçenek olabilir. İşte sonbahar dekorasyonu için öneriler...

RENK TERCİHLERİNE ÖZEN GÖSTERİN

Sonbaharın kendine özgü ruhunu yansıtmak için renklere dikkat edin. Bu nedenle evinizde sonbahar ruhunu yansıtmak istiyorsanız altın rengi, kahverengi, sarı, turuncu, hardal rengi ya da yağ yeşili, kiremit rengi gibi tonları kullanın.

AHŞAP ÜRÜNLER KULLANMAYA DİKKAT EDİN

Evinizi sonbahar ile buluştururken ahşap ürünlerden yararlanın. Ahşap dekoratif ürünleri dekorasyon için kullanabilir ya da evinizdeki ahşap mobilyanızın rengini değiştirerek farklı bir hava yaratabilirsiniz.

MUMLARI UNUTMAYIN

Sonbahar esintisi yansıtmanın en basit yolu portakal, tarçın, elma ya da kahve kokulu mumlar olacaktır. İster salonunuzda ister yatak odasında kullanabileceğiniz bu kokulu mumlar hem ruh halinize hem de evinize yeni bir enerji getirecektir.

ÖRGÜ SICAKLIĞINI DEĞERLENDİRİN

Sıcaktan soğuğa geçiş süreci olan sonbaharda örgü dokular da dekorasyon trendlerinden biri haline geliyor. Siz de koltuk şalları, ince battaniyeler ya da örgü detaylı kırlentler kullanarak yeni bir görünüm elde edebilirsiniz.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın