Yeni Günaydın
Geri

Hadise ve Kerem Bürsin Havalimanında Görüntülendi!

"Bu kadar yaklaşmayın, istemiyorum"
Hadise ve Kerem Bürsin Havalimanında Görüntülendi!
Haberler / Magazin
3 Haziran 2024 Pazartesi 08:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin ve şarkıcı Hadise Bodrum'da verdiği samimi pozlarla gündem olmuştu. Bodrum dönüşü İstanbul Havalimanı'nda görüntülenen ikiliden Kerem Bürsin, "Biz sadece yakın arkadaşız. Bir kadın ve bir erkek yan yana gelince böyle yazılmamalı. dedi. Hadise ise gergin tavırlarıyla dikkat çekti. Şapka ve gözlüğü ile kendini kamufle etmeye çalışsa da başarılı olamayan Hadise muhabirlere, "Bu kadar yaklaşmayın, istemiyorum" diye çıkıştı.

Kerem Bürsin, önceki gece Bodrum dönüşü İstanbul Havalimanı'nda görüntülendi. Tatilde Hadise ile birlikte verdiği pozlarla ilgili sorulara yanıt veren oyuncu, "Biz sadece yakın arkadaşız. Bir kadın ve bir erkek yan yana gelince böyle yazılmamalı.Yakışıklılık ve güzellik biraz yüzeysel. Kime göre ve neye göre?" diyerek güldü. Bodrum dönüşü havalimanında görüntülenen bir diğer isim de Hadise'ydi. Şapka ve gözlüğü ile kendini kamufle etmeye çalışsa da başarılı olamayan Hadise muhabirlere, "Bu kadar yaklaşmayın, istemiyorum" diye seslendi.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın