Yeni Günaydın
Geri

ÖZEL: Dünden Bugüne Deniz Akkaya ve Sansasyonları!

Deniz Akkaya, dönemin en çapkın ve en sansasyonel modellerinden biriydi.... İşte Akkaya'nın icraatları...
ÖZEL: Dünden Bugüne Deniz Akkaya ve Sansasyonları!
Haberler / Magazin
3 Haziran 2024 Pazartesi 08:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Eski manken Deniz Akkaya, geçen günlerde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kızının telefonunu ele geçirdikten sonra kendisinden habersiz yurt dışı planları yaptığını öğrenmesinden sonra telefonuna el koyduğunu ve kızının saldırısına uğrayıp kendisini 1,5 saat balkona kitlediğini açıklamıştı.Akkaya'nın kızı hakkında sosyal paylaşım sitesinde yaptığı açıklamaların ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçti ve 16 yaşındaki A.Ö, koruma altına alındı. Akkaya, olaya ilişkin ise "Burnu sürtsün diye devlete verdim." ifadesini kullanmıştı.

Deniz Akkaya, dönemin en çapkın ve en sansasyonel modellerinden biriydi.... İşte Akkaya'nın icraatları...

YIL 2000

Sansasyonel açıklamalarıyla gündem yaratan Deniz Akkaya, Etiler'de Range Rover marka cipiyle kaza yapmış, cipinin motor kısmı alev alan Akkaya, arabadan son anda çıkarak yanmaktan kurtulmuştu.

Kazayı Deniz yaptı cezayı şoför yedi! - Internet Haber

YIL 2000

Deniz Akkaya, sevgilisi Okan Bayülgen'le önceki akşam şiddetli bir tartışmaya girişti ve Bayülgen'i tokatladı.

YIL 2001

Deniz Akkaya, yine Range Rover marka cipiyle Beşiktaş'ta kaza yaptı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden Akkaya, önce direğe sonra da reklam panosuna çarptı. Akkaya'nın alkollü olduğu saptandı.

Deniz Akkaya yine alkollü yakalandı - Magazin Haberleri - Milliyet

YIL 2005

Sevgilisi Murat Aslan'dan dayak yediğini iddia eden Deniz Akkaya'nın eski sevgililerinden Erdal Acar'dan sürpriz sözler: "Beraberliğimiz döneminde, aşırı alkol aldığı için Deniz'i dövdüm. Şiddetli bir tokat attım. Çünkü hak etmişti."

YIL 2006

Alkollü bir şekilde direksiyona oturan Deniz Akkaya, ters şeritte bir sağa bir sola savrulmaya başladı. Kanlıca Çevreyolu bağlantısında polis kontrolünü fark eden manken kaçmaya başlayınca kovalamaca başladı. Akkaya'yı Göksu Evleri'nin içinde yakalayan ekipler, araçlarından otomotik silahlarıyla indi ve Akkaya'nın çevresini sardılar. Akkaya, Kavacık Karakolu'na götürüldü.

Deniz Akkaya: Şu an sakat bir Aslan olsam da.... - Sözcü

YIL 2006

Testte yüzde 123 promil alkollü çıkan Akkaya, görevini yapan polislere, 'Ben iki üniversite bitirmiş insanım. Beni buradan bırakın her istediğinizi vereceğim. Eline makine almış bu adamlara bırakmayın. Bana bunları yapamazsınız. Bu ülkeyi terk edeceğim. İnsanlara da örnek olsun' diyerek bağırdı.

YIL 2011

Alkolün dozunu kaçıran ve ayakta durmakta zorlanan Deniz Akkaya, Blackk Bar'ın çıkışında yüzüstü yere düştü...

YIL 2016

Bir mekanda DJ'lik yapan Deniz Akkaya, alkolü fazla kaçırınca eğlenenlere, “Coşun lan coşun. Tepinin, eğlenin!” diye bağırmaya başladı. Daha da alkol alan Akkaya, Ajda Pekkan’ ın “Yakar Geçerim” adlı şarkısını çalmaya hazırlanırken “Bu şarkıda herkes kuduracak. Yoksa hepinizin ağzına... Ajda benim idolüm lan!” diye bağırdı.

Deniz Akkaya alkolü fazla kaçırınca fena dağıttı

YIL 2021

Deniz Akkaya, "Şişmanlarla ve çirkin insanlarla görüşmek istemiyorum. Yeme bozukluğu bir duygusal rahatsızlıktır. Bile bile sorunlarına sarılan bir insan intihar ediyor demektir. İntihara meyilli biriyle de arkadaşlık etmem" dedi.

Deniz Akkaya'nın kızı Ayşe Önbilgin ifade verdi! Koruma altına alınmıştı!  Torunu için devreye girdi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın