Yeni Günaydın
Geri

Gupse Özay’dan Platonik Aşk Dizisi Geliyor!

Kısa bir aradan sonra yeniden yerli proje alımına başlayan Disney Plus filmleri izlenme rekoru kıran Gupse Özay’la anlaştı.
Gupse Özay’dan Platonik Aşk Dizisi Geliyor!
Haberler / Medya
2 Ağustos 2024 Cuma 04:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Disney Plus yerli film ve dizi sektöründe yeniden rüzgârını estirmeye başladı. Yeni yapılanmada özellikle kaliteli içeriğe yatırım yapacak olan platform ilk olarak Emre Şahin’in yönettiği, Burak Deniz ve Öykü Karayel’li Karga Seven Pictures imzalı "Umami – Kaynama Noktası" filmini almıştı.

Disney Plus'ın ikinci bomba anlaşması hem kalemi, hem de oyunculuğuyla komedi sektöründe fark yaratan Gupse Özay’la oldu.

Başarılı komedyen, Disney Plus için Muzaffer Yıldırım’ın patronu olduğu "Platonik Aşk" adlı 8 bölümlük bir dizi çekecek.

İki kardeşin hikâyesini anlatan dizi mart ayında seyirciyle buluşacak. Kulislerde dizi dışında Disney Plus’ın Gupse Özay ve NuLoock Production’la geniş çaplı özel bir anlaşma için de görüştüğü konuşuluyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın