Yeni Günaydın
Geri

Gülbin Tosun’dan Now Haber’e Veda Mesajı!

Gazeteci Gülbin Tosun, NOW TV'yle yollarının ayrıldığını duyurdu.
Gülbin Tosun’dan Now Haber’e Veda Mesajı!
Haberler / Medya
9 Eylül 2024 Pazartesi 16:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

NOW Haber Hafta Sonu sunucusu Gülbin Tosun ile yolların ayrıldığı ve yerine Ozan Gündoğdu'nun geçtiği Medyaradar tarafından duyurulmuştu. Gazeteci Gülbin Tosun, X hesabından bir açıklama paylaştı.

Tosun, paylaşımında NOW TV ile yollarının ayrıldığını şu ifadelerle duyurdu:

"15 yıla yakın çalıştığım Now(Fox) ile yollarımızı ayırma kararı aldık. Tüm izleyiciler ve takipçilerime yürekten teşekkür ederim, destek oldunuz.Bu çok değerliydi. Çalışma hayatımın yarısını kapsayan dönemde,her zaman yanımda olan güzel insan @dogansenturk‘e ayrıca teşekkür ederim.

Ve tabi bundan sonra benim için kendi hayatımla ilgili ayrı bir mücadele başlıyor. Elbette yine ülkemin kalan güzel değerlerine katkı sağlamak için çabalayacağım. Herkese çok sevgi, selam ve saygılarımla…"

NE OLMUŞTU?

Now TV Haber Hafta Sonu sunucusu Gülbin Tosun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, sokak hayvanlarıyla ilgili Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a sert sözlerle yüklenmişti.

Gülbin Tosun, yaptığı paylaşımlardan dolayı zorunlu izne çıkarıldığını ileri sürerken Mansur Yavaş ise "Bu iddialar tamamen yanlış ve asılsızdır" ifadeleri kullanmıştı.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın