Yeni Günaydın
Geri

Demirören Medya'da Küçülme Operasyonu!

Ege ekleri kapatıldı
Demirören Medya'da Küçülme Operasyonu!
Haberler / Medya
28 Ağustos 2024 Çarşamba 00:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Milliyet’ten sonra Hürriyet ve Posta gazetelerinin de İzmir ilaveleri için kapatma kararı alındığı öğrenildi. 1 Eylül’den itibaren bu gazetelerin ilavelerinin çıkmayacağı, Hürriyet ve Posta’nın İzmir kadrolarından 5’er kişinin işine son verildiği bildirildi.

Demirören Medya Grubu’nda tasarruf tedbirleri çerçevesinde Hürriyet ve Posta’nın İzmir ilaveleri kapatıldı. Daha önce Milliyet Ege’de gerçekleştirilen operasyonla ilavenin kapatılmasının ardından Hürriyet Ege ve Posta Ege ilavelerinin de kapatılmasına karar verildi.

1 Eylül’den itibaren Hürriyet ve Posta’nın İzmir eklerinin yayınlanmayacağı ifade edildi. 1984'te yayın hayatına başlayan Hürriyet Ege 40 yıldır faaliyette idi.

Hürriyet Ege ve Posta Ege’de çalışan kadrosunun iyice daraltıldığı, her iki gazetenin İzmir kadrolarından 5’er kişinin iş akitlerinin feshedildiği konuşuluyor. Bu arada Hürriyet ve Posta gazetelerinin Şehitler Caddesi’ndeki binayı boşaltıp Bayraklı’daki ofislere taşınmıştı.

Demirören Medya Grubu’ndaki küçülme operasyonunun önümüzdeki süreçte de devam edeceği öne sürüldü


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın