Yeni Günaydın
Geri

Forbes, Bruce Springsteen'i Milyarder İlan Etti!

Forbes, ünlü müzisyen Bruce Springsteen'i 1,1 milyar dolarlık servetiyle milyarder ilan etti.
Forbes, Bruce Springsteen'i Milyarder İlan Etti!
Haberler / Gündem
22 Temmuz 2024 Pazartesi 13:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Forbes dergisi, Amerikalı şarkıcı ve söz yazarı Bruce Springsteen'i milyarder ilan etti. "Growin' Up," "Glory Days," "Hungry Heart" ve "Dancing in the Dark" gibi şarkılarıyla tanınan ünlü şarkıcı, artık 1,1 milyar dolarlık servetiyle milyarderler kulübünde yer alıyor.

Servetinin büyük kısmını son birkaç yılda kazanan Springsteen, 2021'de tüm kayıtlarını ve müzik haklarını 500 milyon dolar karşılığında Sony Music'e sattı.

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) 71 milyondan fazla ve dünya çapında 140 milyondan fazla albümü satılan Springsteen, tüm zamanların en çok satan sanatçıları arasında bulunuyor.

Eleştirmenlerden tam not alan "Springsteen on Broadway" adlı tek kişilik şovu ile 20 Grammy Ödülü, bir Oscar ve özel bir Tony Ödülü kazandı.

Jersey Shore'da büyüyen Springsteen, ilk gitarını "The Ed Sullivan Show"da The Beatles'ı izledikten sonra aldı ve lise yıllarında farklı gruplarda çaldı. 1973'te ilk albümü Greetings From Asbury Park, N.J.'yi çıkardı.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın