Yeni Günaydın
Geri

Gece Yarısı Peş Peşe Depremler: Birçok İlden Hissedildi!

Türkiye genelinde meydana gelen bu depremler vatandaşlarda tedirginlik yarattı.
Gece Yarısı Peş Peşe Depremler: Birçok İlden Hissedildi!
Haberler / Gündem
22 Temmuz 2024 Pazartesi 08:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Adıyaman'da saat 03:35'te 3 büyüklüğünde, Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde saat 03:44'te 3,4 büyüklüğünde depremler meydana geldi. Kahramanmaraş art arda gelen artçılarla sallanırken, İzmir'de de iki küçük sarsıntı halkı korkuttu. AFAD, depremlerin büyüklük ve derinlik bilgilerini paylaştı. Türkiye genelinde meydana gelen bu depremler vatandaşlarda tedirginlik yarattı.

Adıyaman'da saat 03:35'te 3 büyüklüğünde bir deprem oldu. Sincik merkezli bu depremin derinliği 7 kilometre olarak açıklandı.

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde ise saat 03:44'te 3,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Bu depremin derinliği 7.75 kilometre olarak kaydedildi.

Gece boyunca Kahramanmaraş, art arda gelen artçılarla sallandı. Bu depremler, bölgede yaşayan halka korku dolu anlar yaşattı. İzmir'de de iki küçük sarsıntı oldu. Şiddetleri düşük olmasına rağmen, depremlerin yere yakın olması nedeniyle halk tarafından kuvvetli bir şekilde hissedildi.

AFAD, bu depremlerin büyüklüklerini ve derinliklerini internet sitesinden paylaştı. Türkiye genelinde art arda meydana gelen bu depremler, bölgede yaşayan vatandaşları tedirgin etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın