Yeni Günaydın
Geri

Fenerbahçe’den 1 Milyar Euroluk Transfer Adımı!

Fenerbahçe, 21 yaşındaki hücum oyuncusu Ansu Fati'yi Ocak transfer döneminde kadrosuna katmayı hedefliyor.
Fenerbahçe’den 1 Milyar Euroluk Transfer Adımı!
Haberler / Spor
18 Ekim 2024 Cuma 19:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İspanyol devi Barcelona'nın genç yeteneği Ansu Fati, yaz transfer döneminde Fenerbahçe ile anılsa da transfer gerçekleşmemişti. Barcelona'nın gelecek planlarında yer almayan Fati için, sarı-lacivertliler yeniden kiralama çalışmalarına başladı.

İspanyol spor gazetesi Diario AS'ın haberine göre, Fenerbahçe, 21 yaşındaki hücum oyuncusu Ansu Fati'yi Ocak transfer döneminde kadrosuna katmayı hedefliyor.

Hücum hattında takviyeye ihtiyaç duyan sarı-lacivertliler, teknik direktör Jose Mourinho'nun da olumlu raporu doğrultusunda bu transfer için yeniden girişimlere başladı.
Fenerbahçe'nin sportif direktörü Mario Branco'nun, oyuncunun menajeriyle görüşme yaparak, Fati’yi 6 aylığına kiralama planını netleştireceği belirtiliyor.

Barcelona’nın serbest kalma bedeli 1 milyar euro
Ansu Fati, Barcelona ile 2021-2022 sezonunda 30 Haziran 2027'ye kadar geçerli bir sözleşme imzalamıştı. Katalan kulübü, genç yıldızın serbest kalma bedelini tam 1 milyar euro olarak belirlemişti. Bu astronomik bedel, Fati'nin gelecekteki potansiyel transferlerine dair büyük bir güvence olarak görülüyor.

Ansu Fati'nin performansı
Geçtiğimiz sezon Brighton'da kiralık olarak forma giyen Ansu Fati, 27 maçta 4 gol atma başarısı gösterdi. Bu sezon ise Barcelona'da sadece 3 karşılaşmada sonradan oyuna girerek görev aldı. Barcelona’nın kadroda düşünmediği genç yıldızın, düzenli forma giyebileceği bir takıma kiralanması gündemde.

Fenerbahçe’nin Ocak ayı transfer döneminde Ansu Fati’yi kiralık olarak kadrosuna katma isteği, kulüp taraftarlarını heyecanlandırmış durumda. Transferin gerçekleşmesi halinde, genç yıldızın Süper Lig’e yeni bir soluk getirmesi bekleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın