Yeni Günaydın
Geri

Yunus Akgün'ün Maaşına Zam!

Süper Lig lideri Galatasaray’da takım içi dengelerin korunması için yönetim adım atacak. Bu kapsamda gösterdiği performansla taraftarın gönlünde taht kuran futbolcunun sözleşmesi 4 yıl uzatılacak, maaşı da yüzde 128 oranında zamlanacak.
Yunus Akgün'ün Maaşına Zam!
Haberler / Spor
15 Ekim 2024 Salı 10:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

 Trendyol Süper Lig’de geride kalan ilk 8 haftada 7 galibiyet, 1 beraberlik alarak 22 puanla lider durumda bulunan Galatasaray, milli ara sonrası deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek.

 Sarı-kırmızılı takım 19 Ekim Cumartesi günü oynayacağı Antalyaspor maçından 3 puanla dönmenin hesaplarını yaparken yönetim kanadı da takım içi huzuru sağlamak için harekete geçti.

Yönetim yerli futbolcuların maaşlarına zam yapma kararı aldı. Bu kapsamda ilk adım son zamanların formda futbolcusu için atılacak.

YUNUS AKGÜN'ÜN MAAŞINA ZAM

 Sabah’ın haberine göre Galatasaray yönetimi bu kapsamda 17 milyon 200 bin TL kazanan Yunus Akgün'ün maaşını 50 milyon TL’ye çıkartacak.

YÜZDE 128 ORANINDA ZAM

Yüzde 128 oranında zam almış olacak olan milli futbolcunun 2026 yılında sona erecek olan sözleşmesi de 4 yıllık uzatılacak.

YUNUS AKGÜN'ÜN PERFORMANSI

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 6 milyon euro olarak gösterilen 24 yaşındaki Yunus Akgün, bu sezon 11 maçta 628 dakika süre alırken 4 gol atma başarısı gösterdi.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın