Yeni Günaydın
Geri

Faruk Özlü'den Tanju Özcan'a Gönderme: 'Adam Değilsin'

Faruk Özlü, Mevlana'nın sözünü paylaşarak Tanju Özcan için 'Adam değilsin' göndermesi yaptı.
Faruk Özlü'den Tanju Özcan'a Gönderme: 'Adam Değilsin'
Haberler / Politika
8 Temmuz 2024 Pazartesi 18:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Düzce ile Bolu arasındaki tartışma giderek alevlendi. Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, dün bir çıkış yaparak Bolu Dağı'nın Düzce sınırları içinde kaldığını ve bu dağın Düzce Dağı olarak adlandırılması gerektiğini ifade etmişti. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın sert yanıtına Faruk Özlü'den yanıt gecikmedi.

Faruk Özlü, Mevlana'nın meşhur özdeyişiyle Tanju Özcan'a gönderme yaparken 'Önce lafa bakarım laf mı diye sonra söyleyene bakarım adam mı diye' ifadelerini kullandı. Tanju Özcan, Faruk Özlü için 'Akıllı Ol' demişti. Bu konuya da yorum yapan Özlü, Özcan'ı Düzce'ye çağırdı!

DÜZCE İLE BOLU ARASINDA ALEVLİ TARTIŞMA
Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, dün sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Bolu Dağı'nın Düzce sınırlarında olduğunu coğrafi yapı gereği buranın Bolu Dağı değil Düzce Dağı olarak adlandırılması gerektiğini savundu. Bu yanlıştan dönülmesi için çalışma başlatacaklarını söyledi.

'AKILLI OL' ÇIKIŞI
Tanju Özcan ise bu paylaşımı alıntılayarak Faruk Özlü'ye yanıt verdi, Özcan'ın yorumu 'Faruk Özlü, Bolu Dağı'na göz koymuş. Bolu Dağı, Bolu'nun simgesidir. Dimyat'a girince giderken evdeki bulgurdan olma Kaynaşlı'yı Yığılca'yı ve Akçakoca'yı elinden aldırma bana. Akıllı ol!' şeklinde oldu.

FARUK ÖZLÜ'DEN TANJU ÖZCAN'A GÖNDERME: 'ADAM DEĞİLSİN'
Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü'nün Tanju Özcan'a yanıtı da çok sert oldu. Faruk Özlü, Mevlana'nın sözünü paylaşarak Tanju Özcan için 'Adam değilsin' göndermesi yaptı.

İşte Faruk Özlü'nün o sözleri

'Yani anlayacağın, pek sanmıyorum ama aklının başında olduğunu birgünün ya da saatin olursa Düzce'ye gel sana tane tane aklının alacağı biçimde coğrafya, tarih anlatayım.

Bir de Bolu Ovası'ndan Düzce'ye bakıver. Gördüklerin sana yeter! 'Akıllı ol' bahsini seninle ayrıca konuşacağım.'


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın