Yeni Günaydın
Geri

Erkan Tan A Haber’den İstifa Etti!

AK Parti'ye yakınlığıyla tanınan A Haber'in sabah haberleri spikeri Erkan Tan, istifa etti.
Erkan Tan A Haber’den İstifa Etti!
Haberler / Medya
13 Eylül 2024 Cuma 08:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ünlü sunucu, "Ver Mehter’i" talimatı vererek stüdyoda Mehter Marşı’nın çaldırılmasıyla dikkat çekti ve ardından istifasını açıkladı. Tan, “Çok sevsen bile bırakıp gitmek, hayatın cilvesi” sözleriyle veda etti.

Televizyon ekranlarında sık sık AKP karşıtı siyasetçilere ve gazetecilere yönelik sert eleştirilerde bulunan Tan, 31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na "oğlum" şeklinde hitap ettiği için 2 aylık bir izin almıştı. Sonunda, A Haber'deki görevini sonlandırma kararı aldı.

Erkan Tan’ın istifasını duyurduğu açıklaması şu şekilde oldu: “Burada A Haber'de saat dokuzu gösterdiğinde artık biz yok olacağız. Yayını arkadaşlarımıza devrediyoruz ve huzurlarınızdan ayrılıyoruz. Allah’a emanet olunuz. Dokuz yıl boyunca her sabah sizlere böyle veda ettik. A Haber’i evladım gibi sevdim; ailem, canım, ciğerim, ruhum olan A Haber televizyonundan ayrılma zamanı geldi ve istifa ettim. Bu, hayatın bir cilvesi. A Haber mensuplarına haklarınızı helal ediniz. Hepinize yüce Allah’tan sağlıklı ve başarılı ömürler diliyorum. A Haber’i ve sizleri Allah’a emanet ediyorum. Gelecekteki safımız, Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Cumhur İttifakı olacaktır. Dualarımız ve sevgimiz belli, ‘VER MEHTERİ!’ İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raciûn; sahibimiz olan Allah, ne yaparsa güzeldir” şeklinde konuştu.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın