Yeni Günaydın
Geri

Emre Altuğ Hayranlarını Korkuttu!

Kolunda sargı ile görüntülenen Altuğ ameliyat olduğunu söyledi.
Emre Altuğ Hayranlarını Korkuttu!
Haberler / Magazin
28 Haziran 2024 Cuma 05:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Orhan karakteri ile adından söz ettiren Emre Altuğ bu defa sevenlerini korkuttu. Kolunda sargı ile görüntülenen Altuğ ameliyat olduğunu söyledi.

Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği Orhan karakteri ile büyük beğeni toplayan Emre Altuğ diziye ölerek veda etmiş sonrasında da diziye geri dönüşü ile herkesi şaşırtmıştı.

Sezon finalinin yayınlanmasının ardından röportaj veren Emre Altuğ, yönetmen ve oyuncular dahil olmak üzere diziye geri döneceğini kimsenin bilmediğini belirtirken, bunun yapımcıyla arasında bir sır olduğunu söylemişti.

'NAZAR DEĞİL'

Şimdilerde dizisi sezon finalinde olan Emre Altuğ kolunda sargı ile görüntülendi.

Sağlık problemleri yaşadığını söyleyen Altuğ '5 aydır tekrarlayan bir rahatsızlığım vardı. Doktor tekrarlayınca keseyi alalım oradan dedi. Sabah ameliyat oldum. Nazar değil sağlıksal problemler.' diyerek konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın