Yeni Günaydın
Geri

Hadise’den Muhabire Sert Tepki!

"Kadına taciz, özel hayata tecavüz..."
Hadise’den Muhabire Sert Tepki!
Haberler / Magazin
26 Haziran 2024 Çarşamba 17:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Başarılı şarkıcı Hadise, bikiniyle görüntülediği Beren Saat için "Ben bu Beren'i yerim" diyen muhabire tepki göstererek "Kadına taciz, özel hayata tecavüz. Bu pis düşüncelere röportaj vermek, açıklama yapmak zorunda değilim" dedi.

Geçtiğimiz günlerde eşi Kenan Doğulu ile tatile çıkan Beren Saat’i denize girerken görüntüleyen bir basın mensubunun “Ben bu Beren’i yerim” sözleri ortalığı karıştırdı. Videonun yayınladığı kanal inceleme başlatırken olaya bir tepki de şarkıcı Hadise’den geldi.

“BU PİS DÜŞÜNCELERE RÖPORTAJ VERMEK ZORUNDA DEĞİLİM”

Beren Saat için sarf edilen çirkin sözlere sessiz kalmayan Hadise, Instagram hesabından olay videosunu yayınlayarak “İşte kadına taciz! İşte özel hayata tecavüz. Bu pis düşüncelere röportaj vermek, açıklama yapmak zorunda değilim. Bir daha ‘Hadise neden magazinlere konuşmuyor’ dediğinizde aklınıza bu video gelsin. İşini hakkıyla, ahlakıyla yapan tüm emekçileri tenzih ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın