Yeni Günaydın
Geri

Emekliye Bayram İkramiyesi Ne Kadar Olacak?

Yıl sonunda yüzde 36.08 olarak duyurulan enflasyon oranının bayram ikramiyesine yansıması durumunda 1500 TL ila 1750 TL arasında olacağı tahmin ediliyor.
Emekliye Bayram İkramiyesi Ne Kadar Olacak?
Haberler / Gündem
5 Nisan 2022 Salı 12:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Akşam Gazetesi'nin haberine göre, Ramazan ayının başlamasıyla birlikte emekliler bayram ikramiyeleri ile ilgili araştırma yapmaya başladı. Sadece emeklilere değil, SGK'dan gelir ve aylık alanlara 2018 yılından bu yana senede iki kez bayram ikramiyesi ödeniyor. Bu yıl da ilk ikramiyeler 2 Mayıs'ta başlayan Ramazan Bayramı öncesi yatacak. En son 1100 TL'ye çıkarılan ikramiyenin, 1500 ila 1750 lira arasına yükselmesi bekleniyor.

Bayram ikramiyesi, 2018 yılından itibaren her yıl kurban ve Ramazan bayramlarından önce emeklilere ödeniyor. Bayram ikramiyesi almak için bayramın içinde bulunduğu ayda SGK'dan gelir ve aylık almak gerekiyor. Bu yıl ikramiyelerin tutarında da artış bekleniyor. 

İkramiye 1000 TL olarak ödenmeye başlanmış daha sonra 1100 TL'ye çıkarılmıştı. Bu yıl bayram öncesi emeklilerdeki beklenti ikramiyenin 1500 TL ila 1750 TL arası bir rakama yükseltilmesi yönünde.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın