Yeni Günaydın
Geri

Elon Musk'tan Devrim Gibi Karar!

Twitter Blue aboneleri artık herhangi bir telif hakkı yasasını çiğnemedikleri sürece 2 saate kadar olan tüm videoları tek bir tweette platforma yükleyebilecek.
Elon Musk'tan Devrim Gibi Karar!
Haberler / Teknolojik
18 Mayıs 2023 Perşembe 22:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Elon Musk Twitter'da Blue aboneleri için maksimum video uzunluğunu 60 dakikadan iki saate çıkardıklarını duyurdu. Şirket ayrıca video dosya boyutu sınırının 2 GB'tan 8 GB'a çıkarıldığını açıkladı.

Musk Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:

Twitter Blue Verified aboneleri artık 2 saatlik videolar (8GB) yükleyebilir!

Twitter Blue'daki değişikliklerin bir parçası olarak, daha önce web ile sınırlı olan yüklemeler artık iOS için Twitter uygulaması aracılığıyla yapılabilecek. Bununla birlikte, yine de yalnızca 1080p, yani tam HD videolar yayınlayabilecek. Bu nedenle YouTube'da bulunan türde 4K klipleri sistemin şimdilik kaldırması beklenmiyor.

Musk'ın 2 saatlik video kararı Google'ın sahibi olduğu video platformu YouTube'a bir 'darbe' olarak değerlendirildi. YouTube'un trafiğinin ciddi anlamda düşeceği öne sürüldü.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın