Yeni Günaydın
Geri

Elçin Sangu'dan Meslektaşlarına Sert Eleştiri!

2 Ağustos'tan bu yana Instagram'a BTK tarafından katolog suçlar nedeniyle erişim engeli getirildi. Ünlü oyuncu Elçin Sangu yasağa 'iyi geldi' diyen meslektaşlarına fena patladı.
Elçin Sangu'dan Meslektaşlarına Sert Eleştiri!
Haberler / Magazin
9 Ağustos 2024 Cuma 13:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

2 Ağustos'tan bu yana Instagram'a BTK tarafından katolog suçlar nedeniyle erişim engeli getirildi. Erişim engeli sosyal medyayı ayağa kaldırırken bazı ünlü isimler bu yasağı 'detoks' olarak değerlendirdi. Ünlü oyuncu Elçin Sangu yasağa 'iyi geldi' diyen meslektaşlarına fena patladı.

En popüler sosyal medya platformlarından Instagram'ın 2 Ağustos'ta ansızın kapatılması ülkemizde tartışmalara yol açtı. Birçok ünlü isim erişim engeline tepki gösterirken bazı ünlüler de kararı doğru bulduklarını dile getirdi.

Geçtiğimiz günlerde Kızıl Goncalar'ın Naim Efendisi Mert Turak beklenenin dışında bir tepki vererek yasağın iyi geldiğini söyledi.

Turak'ın ardından Gönül Dağı dizisindeki Dilek rolüyle tanıdığımız Gülsim Ali'den sosyal medya kullanıcılarını ayağa kaldıran bir Instagram yorumu geldi.

Instagram'a getirilen yasağı "sosyal medya detoksu" olarak değerlendiren Gülsim Ali'nin konuya bakış açısı dillere fena düştü.

KENDİNİ TUTAMADI
Daha yeni konuşan meslektaşı Gülsim Ali'ye, Mert Turak'a ve kendileriyle aynı fikirde olanlara çok sinirlenen Sangu, Prens repliğinden yola çıkarak "Her yasağa “ohh bana iyi geldi” diyenler ne kadar da inanarak boş konuşuyor değil mi?" dedi. Ünlü ismin bu sözleri kısa sürede gündem oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın