Yeni Günaydın
Geri

Dünya, Kolektif Batı'dan Büyüktür!

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Dünya, kolektif Batı'dan büyüktür.
Dünya, Kolektif Batı'dan Büyüktür!
Haberler / Dünya
20 Ekim 2022 Perşembe 16:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, dünyanın kolektif Batı'dan büyük olduğunu ve diğer ülkelerin Rusya'yla işbirliğine ilgi duyduğunu, bu nedenle ekonomik işbirliğinde bir boşluk oluşmayacağını vurguladı.

'Rusya'da Üretildi' adlı bir forumda konuşan Peskov, "Kolektif Batı diye tabir edilen ülkeler tarafından Rusya'ya devasa sayıda yaptırım uygulandığını biliyorsunuz. Üstelik bunlar, uluslararası hukuk açısından yasadışı yaptırımlar. Ancak dünya, kolektif Batı'dan büyük ve diğer ülkeler, boşalan alanları kendi işletmeleriyle doldurmaya daha fazla ilgi gösteriyor" dedi.

Mevcut durumda Arap ülkeleri de dahil diğer ülkeler için yeni fırsatlar açıldığını kaydeden Peskov, "Ekonomik işbirliğinde bir boşluk oluşmuyor. Bazıları (Rusya pazarından) giderse, bazı fırsatlar kaybolursa, o zaman bu boşluk diğerleri tarafından doldurulur ve yeni, daha çekici fırsatlar ortaya çıkar" ifadelerini kullandı.

Zor bir dönemden geçilmesine rağmen kalkınmanın durmaması gerektiğini ve Rus ekonomisinin kalkınmaya ihtiyacı olduğunu anlatan Peskov, "Gördüğünüz gibi, burada kalkınma devam ediyor. Zor zamana rağmen ülke kalkınıyor ve daha da kalkınacak" diye vurguladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın